Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ofarel
csendes tag
PS A60-as gépem van, és teljesen sötét (a funkciók látszanak), visszanézni régebbi képeket lehet, de amit most "fényképezek" az csak egy fekete kocka visszanézéskor is. Régebbi hozzászólásoknál olvastam, hogy a szervíz javítja, mivel széria hiba volt, ez még most is így van? Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni.
-
ATISoft
tag
Szia!
Nem tudom aktuális-e még a problémád, de nekem is volt hasonló (PS A60). Nekem lilás csíkok jelentek meg a kijelzőn (elkészült képen is), később már semmi, csak a sötétség. (lejátszás módban minden oké volt, menü is)
Kiderült, hogy a képérzékelő (ccd) adta be a kulcsot.
Mivel régebben volt egy hibás ccd széria a canon gépeknél, ezért ezeket a modelleket gariidőn túl is javítják, nézz utána, [link]Nekem két hét alatt meglett, nulla forintos számlával

-
FuckeR19
senior tag
Énis ezt a gépet használom de sajnos beadta a kulcsot
ma bekapcsoltam és a kijelzőn a kép el van mosódva.először azthittem behalt a kijelző de a képeket + lehet nézni rajta + menü stb is működik. ugyhogy valami komojabb baja lehet gondolom
eddig hibátlanul működött és nekem nagyon +felelt esetleg valami tipp h mi lehet a gond? -
1010
őstag
neem van itthon egy ien masina
néha csíkos kép ha kevés a fény
megütögetem akkor jóde már szegény nagyon szétvan küldve
soakt volt használva
nehiába, jó fényképezőcsak már régi és vannak nála jobbak
annak idején 80ezer volt
-
fisi
senior tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Hali!
Nem tudom hogy ez a 2003 -as A70-re is igaz?? Mert akkor lehet beküldöm, aztán meg eladom, márcsak ne fényképezzek két géppel- ha már vettem egy másik gépet ez miatt...
-
Ribi
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
Hehe, nekem is ezzel a problemaval van a szervizben a fenykepezo. Sejtem visszakuldik a szervizbe aztan ott cserelnek. 1x mukodott az utogetes, de sajna tobbet nem lehetett mukodesre birni.
-
FuckeR19
senior tag
Hi!
Meg tudná mondani valaki h max mekkora memóriakártyát lehet beletenni? -
cigam
titán
A [link] -ről letöltheted az A60.hoz való drivert. Feltelepíted, újraindítod a gépet, és csak ezután dugod rá a gépet. A gépnek lejátszás módban kell lenni, és bekapcsolva.
Egyébként tényleg jobban jársz egy univerzális kártyaolvasóval...
Ha nagyon nem boldogulsz, írj, és küldök egy másolatot a géphez kapott CDről.
[Szerkesztve] -
indianyo
csendes tag
Sziasztok! Én si kaptam egy ilyen szerkentyűt, de semmit hozzá a gépen kívül. Én nem vagyok egy elektronikai guru, így kérek szépen segítséget úgy, mintha egy szőke nővel beszélnétek

Tehát: van mini usb-kábelem, de nincs semmilyen szoftverem. A kábel bedugása után a számítógép nem ismeri fel az új hardvert - míg egy másik kamerát rácsatlakoztatva igen.
nio innen kérema segítséget - lehetőleg nem vennék semmit, van hozzá szoftver, amit letölthetnék a gépemre valahonnan? Köszecs! -
zoli234
csendes tag
sziasztok a zoommolás nem mindig jön össze elég pocsék képeket csinál tanácsokat tudnátok adni?kösz előre is
-
OddMan
őstag
A PowerShot A60-as készülékemen nincsen kép, amikor ''rec'' módba állítom. A kijelzője biztosan jó, mert a régebbi fényképeket meg tudom nézni a kijelzőén, de ha átkapcsolom felvétel üzemmódba, akkor totál fekete a képernyő.
Szerintetek elállítottam valamit, vagy tönkrement valamilyen alkatrész, ami az optikából továbbítja a képet az lcd képernyőre?
-
Fryskitt
addikt
Nekem ez volt az első normális fényképezőm.

[Szerkesztve] -
Austi
tag
A címben említett fényképezőgépet kaptam egyik barátomtol csaképpen kábeleket nem adott hozzá és az lenne a kérdésem hogyan tudom rákötni a számítógépre éshogy lehet-e külön venni hozzá ilyen kábelt esetleg.

http://www.codra.hu/kamera/canon/a60.htm
Erről lenne szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Le Mans Ultimate
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ma bekapcsoltam és a kijelzőn a kép el van mosódva.először azthittem behalt a kijelző de a képeket + lehet nézni rajta + menü stb is működik. ugyhogy valami komojabb baja lehet gondolom