Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"belinkeltem egy kínai videót. Ott ha megnézed"
De te nem a kínait tudod vásárolni, hanem az angolt. Az patronokkal együtt jön, és nem biztos, hogy ugyanolyan a tömítés, és szét lehet szedni. (A képekről nem derül ki egyértelműen.)A tartálynak nincs semmi különlegessége. Alul kijönnek a csövek, felül van egy nagyobb betöltő nyílás, amit aztán bedugóznak, és egy lélegzőnyílás, amibe szűkítődugó meg. (Más rendszernél olyan csavar, ami kicsit megnyitva levegőt enged a tartályba.
A cső beszerezhető nagyobb orvosi ellátó boltokból. (0,5-1mm belső átmérőjű átlátszó PVC infúziós cső, 600mm hosszú.)
Szerintem a tartály is megoldható. Háztartási műanyag edény bolt kínálatát végignézve biztosan találnék használható flakonokat.
Csak a 90°-os könyök és a tömítése problémás. Ha ezekre találnék megoldás, már az én nyomtatóm is infúzióval lenne életben tartva. -
Alex91
félisten
Ott van a videoban, de belinkelem neked
!
www.mipohk.infoInnen beszerezheto...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EPSON WorkForce ES-580WII profi szkenner
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- 2 db Brother Orink TN2420 utángyártott toner eladó (1 bontatlan +1 db csak felbontott, de új)
- Canon SELPHY CP400 fotónyomtató
- Retro HP ScanJet 4p + Adaptec SCSI PCI kártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!