Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"belinkeltem egy kínai videót. Ott ha megnézed"
De te nem a kínait tudod vásárolni, hanem az angolt. Az patronokkal együtt jön, és nem biztos, hogy ugyanolyan a tömítés, és szét lehet szedni. (A képekről nem derül ki egyértelműen.)A tartálynak nincs semmi különlegessége. Alul kijönnek a csövek, felül van egy nagyobb betöltő nyílás, amit aztán bedugóznak, és egy lélegzőnyílás, amibe szűkítődugó meg. (Más rendszernél olyan csavar, ami kicsit megnyitva levegőt enged a tartályba.
A cső beszerezhető nagyobb orvosi ellátó boltokból. (0,5-1mm belső átmérőjű átlátszó PVC infúziós cső, 600mm hosszú.)
Szerintem a tartály is megoldható. Háztartási műanyag edény bolt kínálatát végignézve biztosan találnék használható flakonokat.
Csak a 90°-os könyök és a tömítése problémás. Ha ezekre találnék megoldás, már az én nyomtatóm is infúzióval lenne életben tartva. -
Alex91
félisten
Ott van a videoban, de belinkelem neked
!
www.mipohk.infoInnen beszerezheto...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!