Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1
üzenetére
Lehet. De most morci vagyok, mert igenis Vanguardozni akartam még, nem Cold warozni...
2 hét szopáson vagyok túl szabadságolások miatt, nem tudtam annyit játszani, de izél a bp. Mondjuk meg is vehetném a szinteket, és akkor Vanguard. Vagy mondjuk nem törődni a bp-vel és kész.
De az meg olyan semmilyen, szintben is 131 vagyok csak, nem lesz úgyse kéccáz... Ma Coldozok, sörözök, alszok(bszok) az egészre egyet. Nem tudom, miért fájt bedobni egy bármi duplát, úgyis temetik a gémet, kamu volt a 6 season is, legalább a s... ét nyalják már ki, aki tolja, mikor kezdték, még minden héten volt dupla valami. Kár, hogy a napi küldiket se tették be a Coldból. Ott mindennap esik valami token+jön minden nap új kihívás, még tök sok van, az is 2500xp+valami extra értelmet ad a napnak, most épp 50 killt toltam thermallal a maiért, sokszor sikerült az összeset megcsinálni season végére. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bluetooth hangszórók
- Formula-1
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet. De most morci vagyok, mert igenis Vanguardozni akartam még, nem Cold warozni...
2 hét szopáson vagyok túl szabadságolások miatt, nem tudtam annyit játszani, de izél a bp. Mondjuk meg is vehetném a szinteket, és akkor Vanguard. Vagy mondjuk nem törődni a bp-vel és kész.
De az meg olyan semmilyen, szintben is 131 vagyok csak, nem lesz úgyse kéccáz... Ma Coldozok, sörözök, alszok(bszok) az egészre egyet. Nem tudom, miért fájt bedobni egy bármi duplát, úgyis temetik a gémet, kamu volt a 6 season is, legalább a s... ét nyalják már ki, aki tolja, mikor kezdték, még minden héten volt dupla valami. Kár, hogy a napi küldiket se tették be a Coldból. Ott mindennap esik valami token+jön minden nap új kihívás, még tök sok van, az is 2500xp+valami extra értelmet ad a napnak, most épp 50 killt toltam thermallal a maiért, sokszor sikerült az összeset megcsinálni season végére.