Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véget ért a free multi? Nem 22-ig kéne tartania? Vagy nálunk már ma vége van?
-
nsrking
senior tag
Sziasztok!
STG és Panzerfaust javítva lett már? Minden arany kivéve ez a két fegyver és meg lenne az Atomic..Az stg-re azt tudom hogy jött egy fix a múltkor, de nálam ugyanúgy be volt ragadva jó pár camo utána is. -
Linem
senior tag
hát nem erről panaszkodom már napok óta?!? Szerintem iskolaszünet van a dedóban, vagy nem tudom. Itt van a dupla xp időszak, lehetne mindent is húzni, és elszúrják az egészet. 
A legjobb megoldás, hogy állj be a sorba, és dobáld te is.
Ha már én nem látok semmit, akkor ők se lássanak.
Szerintem éppen azért dobálja már mindenki, mert megunták, és visszaadják. -
Deck
titán
Mindig minden ég és lángol Shipmas-en. De tényleg mindig. Ez bug vagy mindenki ilyen szarokat dobál ahelyett, hogy fegyvert maxolna és camokat szerezne? Agyam eldobom.
-
Chumlee
senior tag
válasz
nutella1
üzenetére
Ez az ,hogy nem nyúltam semmihez csak meccs közben szeret játszani.
A ping probléma nem csak nekem van mondjuk az Warzone, de akkor is. Igaz ott más gond is van, Vanguard óta mindennapra jut egy error ami az egész játékból kidob és biztosan nem a konfig a gond. (rtx 3060 meg egy ryzen 5600H mellé 16 gb ram szóval nem értem
) -
Tomko78
addikt
-
Chumlee
senior tag
Nem tudom hogy frissítés e az oka ,de 10 fps-sel kevesebbet produkál a játék plusz mellé mint valami 50 éves tv villog a kijelző. Egyértelmű ,hogy a játék mert sehol máshol nem produkálja ezt a laptopom. Másnak is van ilyen gondja ?
Pluszpont a fejlesztőknek a hibátlan szerverekért, legalább két meccset kell elindítanom ahhoz, hogy ne legyen szerver lag.
-
Cheesus
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
Én nagyon élem HC-n a Shipmast, belépek a játékba, és azzal a lendülettel kikapcsol az agyam, átváltok MW féle Obsidian grind üzemmódra, és kb nem is érdekel semmi. Pedig 9,5/10-szer mindíg az van, hogy annyi thermiteot dobnak le, hogy egyszerűen semmit se lehet látni
Más:
Ti a Store-ban levő operátor illetve fegyver skinekhez hogyan viszonyultok (most attól eltekintve, hogy elkérik az árukat rendesen). Nekem tetszik azért pár belőlük, szívesen meg is venném őket, csak aztán elgondolkodok, hogy az összes operátort ki kellene maxolni + a fegyvereknél szinte sehol se tartok még, emiatt aktívan nem is használnám ki azokat a skineket. Viszont az ellenpélda, hogy ha pl most nem venném meg a Krampusz skint, jó eséllyel az többet nem jönne vissza Store-ba
-
Ryoo
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nekem nem jó a játékkereső, be van állítva, hogy assaultot keressen, 10-ből 2 jön össze átlagban. Az operátor fejlődés is bugos, van hogy több meccsen keresztül még csak xp-t se kap. Ezektől eltekintve nagyon tetszik, és egyelőre több óra játék után se unom meg, a CW-t 1-2 óra után meguntam.
-
nutella1
őstag
-
BandiHUN
veterán
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Hát igen, a shipmas nem a legjobb lett, meghogy miért kellett a tüzes gránát a játékba...
Ok poén, dobok kettőt kétfelé, mire ellent találok, már van 4-5 kill. Egy ideig szórakoztató, aztán csak jön, hogy opot meg fegyót kéne húzni+a tüzes cucc nem explosive és nem ad multikillt se, highligt se lesz belőle.
Egyébként sima játékban azért jó tud lenni, pl. B-t tartani vagy elfüstölésnek is beválik. De úgy lett volna fer, ha lenne ellene perk, ami komolyabban véd a robbanástól/tűztől. Mindjárt más lenne. Nomeg ha a gázgránát sebezne.Egyébként a játékkereső jó most, mert szépen igyekszik 50/50 osztani, ha 2 mód van bent, kevésbé törődve sokkal, mit találna hamarabb. Én is shipmas-dom kombót tolok épp, vagy épp hardpoint, egy húzás, egy komolyan, így elviselhető. TDM alig ad pontot, kc-t meg annyira nem szeretem, utálok futkosni mint a mérgezett egér.
-
nutella1
őstag
-
centrino
senior tag
Üdv!
Kb egy hete vettem meg a játékot, nagyon élvezem a multit, a fegyverek szintezését, a challenge-eket, stb.
Az utóbbi két rész közül (MW, CW) melyiket vegyem meg előbb, melyiknek milyen a multi/fegyverek/zombi mód stb?
Változatosság miatt, más pályák, más fegyverek... Amikor itt nincs dupla xp nap, akkor ott is tudok "szintezni" -
Linem
senior tag
A shipmas meccseken muszáj megállás nélkül dobálni a gyújtógránátokat?

Az egyébb bombákat és gránátokat már kezdtem megszokni. Szóval csak beletörődtem, hogy a többségnek az a mániája, hogy 2 lövés között gránátozik, de ez már nagyon hiányzott.
Sérülést nagyon ritkán okoznak vele, viszont semmit nem látni tőle. Milyen élvezetes lenne, ha mindenki fegyvert, camot, operátort húzna, és nem a dobálással menne az idő.
Amivel a skill semmit nem fejődik. 
-
3L1T3
addikt
Az van, h marha jót szórakozom, de számomra egyre lelombozóbb, hogy a valóban 2. világháborús pályákon a valóban 2. világháborús fegyverekkel, bár a skinezést még hagyján, megjelennek ilyen mikulás ruhás skinek meg egyéb hülye outfitek. Olyan illuzió romboló számomra, hogy szavak nincsenek.
-
Linem
senior tag
válasz
Silverboy
üzenetére
Az AS44 szerintem is inkább jó fegyvernek volt mondható. Az elején talán problémás, de kiegészítőkkel nagyon jól kezelhető volt.
A BAR-ról vegyes a véleményem, mert lehetett vele pusztítani, de amíg szerencsétlen fegyver nagy nehezen hajlandó volt elkezdeni lőni, addig négyszer megöltek. Szinte mindennel gyorsabbak voltak nálam. A mozgásokat is nagyon nehéz volt vele lekövetni, tehát pontatlanul célzott. Ezért a fejlövéseket a BAR-nál hoztam össze a leglassabban. Az összes AR-nél a 100 fejlövés pillanatok alatt meglett, viszont a BAR-nál már majdnem mindennel megvoltam, a fejlövés maradt utoljára.
-
Silverboy
aktív tag
-
mate182
tag
Keresünk champion hill trió-ba játékos társat.
ha van kedved…. Írj egy privit.Nem baj ha nem érzed meg a pályákat, viszont győzelemre játszunk, így olyan társat keresnénk aki ugyancsak erre menne.
Ha éppen nincs egy komoly csaló banda 1-2. Hely között szoktuk hozni meg összeszokott klánok ellen is.
(xp. Boost
) -
-
BandiHUN
veterán
Srácok, mi hozza ilyen Istentelenül az xp-t, hogy 400+osok szaladgálnak? És nem akkor lőnek nagyot, mikor beléjük futok, sokszor a topban is sima földi halandók vannak, de akkor hogyan? Megint a zombi mód?
-
Linem
senior tag
Szerintem nem kell lelőni a krampuszt, elég az emils is, mint az enemynél, akkor is megkapod. Legalábbis én így voltam. Hátulról belelőttem egyet, de közben leszedtek, és így is hozzáadta.
-
-
-
-
-
-
-
Az az idióta barom aki ezt a sok köcsög törpét elhelyezte és nem lehet őket megtalálni. Röhögnek, de sehol nem látod őket.
-
-
mate182
tag
válasz
Corpuscle
üzenetére
Az igen.
Tehát ha te begyakorlod a fegyvereket vanguarda, akkor WZ ben nem ér semmit a skilled. Mert semmi köze a recoil pattern-nek egymáshoz.GG

🥴🥴😹mert abban biztos lehetsz hogy szépen sorban fognak jönni a wz nerfek.
Jó gáz az egész….
ha csak bele nem nerfeli a rec.patt a vanguardba 🤷🏻 -
nutella1
őstag
válasz
boogie84
üzenetére
Nem, nálam is ugyanez, kicsit hangulatromboló, nem igaz? Bugos foshalmaz az egész. Sokat nem dolgoznak rajta.
#1801: a lobby keresőben, ha először keresel játékot, nem induló meccsbe tesz be, sosem. Ez mindig is így volt. Ha pedig más map-ra szeretnél átmenni, az is úgyanígy, a leírtak szerint, mióta COD a COD. Ez soha nem fog változni. Az amatőr hibák, ennél szerintem bosszantóbbak. De látod, a régieket sem sikerül kiküszöbölni. Jönnek hozzá újak.
-
Corpuscle
őstag
válasz
boogie84
üzenetére
Az a challenge nekem is a kezdetek óta bugos. Délután/este lesz időm ránézni jobban, de ezek szerint lenne még mit javítani. Kíváncsi vagyok a map exploit-ok mennyire tűntek el.
Más:
Engem a lobbykeresőben két dolog zavar igazán. Kb. 80%-ban, futó játékba dob be, többnyire lefutott meccsek. A másik, hogy van külön playlist(ek) kis mapokra, erre rendszeresen kell visszalépjek a lobby-ból, hogy elkerüljem azokat. Néha-néha ok, de így kicsit több a kelleténél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha már én nem látok semmit, akkor ők se lássanak.
Szerintem éppen azért dobálja már mindenki, mert megunták, és visszaadják.
)
ott az elején komoly teljesitménybeli gondok voltak

vagy az az egy nagyon titkos küldetés