Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Én nem mondanám így kampány nélkül múltit,zombit se jobbnak,se rosszabbnak.
Olyan hozza a szintet.
Bár csak érdekességként,hogy a 3 zombi mapból erre a hétre is valamiért csak 2 játszható.
Erre tegnap választható lett +1 harmadik mód,amibe ha belépsz már nem tudsz lobby-t indítani.
Kicsit zavaró,ha már amit nem engedtek,arra alapból nem tudsz rámenni,de így kicsit olyan,hogy az 1ik kezével ad a másikkal meg ráüt,hogy mégsem.Avatar
-
GAbre
veterán
Hát már nem tudom.
Medocsabi-nak is:
Mellesleg,rájöttem,hogy steamen is van,gondoltam nézem értékelést.
Hát nem nagyon van eltérve a biztos szarabb mw3-tól:
Ez 30napban 46%, Total 55%
Mw3 30napban 56%, Total 31%
Oké,hogy a total túlzással duplája,szóval jóval jobb.
Érdekesség:
Az mw2,ami talán ennek a szintjét hozta anno:
33 és 20%.
Az oké,hogy mw1 majdnem fullos,és persze meg is érdemli értékelést,de sztem ennyire fos nem volt 2.
És általánosságban elmondható,akik átgondoltabban vásároltak=később ők talán jobban értékelik régi codokat.Viszont mw3-nál meg inkább fordítva.Avatar
-
GAbre
veterán
Mellesleg azóta se tölthető le,se steamen,se battleneten.
Vagy csak nálam ilyen?
Korábban úgy emlékszem tölthető volt legalább ilyenkor.Avatar
-
GAbre
veterán
Végre,nem vagyok 1edül
Bár még pont 1 hét,de lassan már a letöltést berakhatnák.
Nem hiszem,hogy nekem nagyon adja,megvenni vszeg olcsóbban se fogom.
De hagyom magam meggyőzni majd 13tól,hogy nem lett rossz játék,vagy legalábbis remélem jobb véleménnyel leszek róla,mint "3"-rólAvatar
-
Spizzi
tag
Szerintem nem csak itthon hanem globálisan is. Nem is feltétlen maga a Modern Warfare márkanév a közkedveltebb, hanem úgy gondolom, hogy az Infinity Ward-féle gamedesign jobban fekszik a casualoknak, és a bázis jó 90%-a márpedig casual.
Személy szerint elvagyok én is a BO6-al, de így 4 prestige után már most nem érzem azt, hogy "hú de leülnék játszani elé", míg pl. az MWII 2022 elé van, hogy néha úgy is van kedvem leülni játszani, hogy 2+ éves epizód, létező minden ki van unlockolva, level cap elérve, illetve már van benne 1500+ játszott óra.
Ez a BO6 a legsikeresebb ever sztori szerintem kamu amúgy, legalábbis én csak azt a statisztikát hiszem el amelyet én hamisítottam, ahogy egy híres ember is megmondta már. Biztosan bele van számolva az összes GP download is, az meg úgy nem fer bármilyen olyan korábbi részhez viszonyítva, ahol purchase a beugró nem pedig subscription bagóért. Nemzetközi fórumokon sem látom, hogy olyan nagyot menne a játék, BO6 Reddit thread 500k tag körül jár, MWII pedig 5m+, igaz annak több ideje volt összeszedni ennyi embert, de ha emlékeim nem csalnak ugyanúgy ~1 hónapos kora körül 2m felett volt már jócskán a maga idejében.
Ezeket a Black Opsokat csak a streamerek kapják fel, hogy mekkora égszakító királyság az 50kmph futás meg a mátrix mozdulatok, aztán amikor az a másik 50 millió munkából hazaérő megfáradt lélek (aki az igazi pénzt termeli a játéknak) este bekapcsolja a PC-t / konzolt és kapja rögtön az arcba a 720 fokos no scope dupla tokaszaltós oda-vissza csattanós trickshotot valami wannabe "content creator-tól" köp egy szépet a kijelzőre, szépen kikapcsolja a gépet és megvárja amíg kijön a kövi Infinity Ward gondozásában lévő Modern Warfare.
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
GAbre
veterán
Ennyire bukó lett a játék?
Mármint értem,hogy szokásos ingyenes időszak.
De ~1 nap után sincs 1 komment se itt.Vagy azért nincs,mert mindenki megvette,és nincs senki aki még hezitál?
Azért ez az első cod,amit -20 eur-ókkal látok majdnem!
Ha valakit meggyőzne esetleg tesztidőszak,és olcsóbban megvenné...Avatar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest