Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz boogie84 #1812 üzenetére
Nekem se jó, 64bit Vista, nem tudom mi lehet, elsőre ment tökéletes, aztuán rövidebb időközönként szétesik a kép vagy máshogy hal meg. Újra akartam tenni az este, már nem engedte annyian voltak fent. Mindegy, majd ha hazaértem újrarakom a gamet. Havernak meg tökéletes, semmi fagyás semmi, érdekes. (pedig a VGA-ban különbözünk neki 4850-van)
-
Gerisz
addikt
válasz sniper elite #1872 üzenetére
Én még nem néztem a multit, mert nem volt időn, de én azért vettem, hogy tudjak nyomulni haverokkal, meg Tesóval. Akkor eladom a picsába, ha végig toltam. Nevetséges
Talib: akkor van itt megoldás! Zsír! Ne sírjon a szám, tanuljunk Steam-et!
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Meg van a hiba ami miatt megáll nekem a játék.
ERROR
Max number of disconnected path exceeded
és szétesik a kép
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
válasz InVino86 #2047 üzenetére
Nekem pl, ha visszaolvasol már látom a hibaüzenetet, leírtam mit ír ki.
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Nekem valami nagy suck van az egészben. Haverral nyomtuk a multit, tökéletes, de a rohadt single-ben nem megy. Megfagy állandóan, nagyon elegem lett, pedig a non bótyi meg tökéletes!
De legalább 10pézé van multi -
Gerisz
addikt
Már a multit is feltörték!
Neb*ssza már meg, hogy ezért fizettem, hogy ne csalókkal meg ilyenekkel kelljen játszanom erre tessék! -
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom lett, hogy a NAT-ra azt írja ki, hogy Strict.
Eddig nem volt gond, nem állítottam semmit. Reggel ment rendesen, most nem.
Restart volt mint ahogy írja az IW, T-home-os net THOMSON ST780-al. -
Gerisz
addikt
Ez a NAT strict, ez mi ez?
Tegnap óta van és bármit csinálok marad.
Mitől miért minek?
Eléggé idegesít.
Pedig semmi nem változott 10-e óta. Tegnapig simán ment minden. -
Gerisz
addikt
válasz fireproof #4364 üzenetére
Ez a baj, hogy a megoldást nem sokan, csak az okosítás megy.
Én is szenvedtem, nekem úgy jó, hogy letöltöm a Steam-et, lemez be és install
máshogy nem.
Most a strict megint megoldódott azzal Öcsémnél, hogy UPnP-t bekapcsoltam, de ki tudja nekem otthon miért nem lehet jó. -
Gerisz
addikt
Akinek T-home-os Thomson ST780-as van. Legyen szíves írja le nekem, hogyan mit kell beállítani, hogy ez a játék ne azt írja ki hogy Strict hanem "normális" legyen?
Már 8 millió dolgot megpróbáltam, állítottam de nem megy. Balfasz vagyok.
Upnp engedélyezve, egy csomó leírásban milyen portokat kell átengedni beállítva:
TCP 28960 - 28960 28960 - 28960
UDP 28960 - 28960 28960 - 28960
UDP 20500 - 20500 20500 - 20500
UDP 20510 - 20510 20510 - 20510
UDP 1500 - 1500 1500 - 1500
UDP 3005 - 3005 3005 - 3005
UDP 3101 - 3101 3101 - 3101Mégvalami?
Mit kell még állítani? -
Gerisz
addikt
válasz dokee78 #8532 üzenetére
Zsír!
Amikor én játszok (egyre ritkábban mert csak felidegesít) és meglátok egy ilyet hangosan anyázok a mikrofonba (nem mintha érnék valamit). Nem tudom ezen mit élveznek? Verheti a mellét milyen fasza gyerek?
Múltkor olyanba botlottunk haverokkal, hogy beállt egy sarokba és a falalkon keresztül irtott mindenkit. Öcsém aki soha nem nézi a killcam-et azt nézte, hogy a rohadék mit csinál.
A másik, hogy mostanában mind a 3-an találkoztunk olyannal (így szoktuk együtt tolni), hogy amikor kinyírnak többször számolja mint kellene.
Nekem olyan volt, hogy nem számolta pl az ölést
akkor vágtam bele a monitorba a fülest. -
Gerisz
addikt
Mi van ezzel a rohadt játékkal?
Bármelyik pályára ad be sehol nem tudok mozogni, de nem én vagyok egyedül.El lehet ezt a szar játékot adni? Már semmi nem szól mellette, így a játékot sem tudom élvezni.
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Beadott HQ-n egy szerverre amin el kezdett indulni egy számláló (nem írtam le a nevét pedig kiírta) és mire kiléptem minden unlock-olva volt!
Így nekem értelmét vesztette a játék is. Mit lehet ilyenkor tenni?
Meg 1 ölés 50000 pontot ért[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
ááá
sehol, most nulláztam negyedjére. De én nem feltétlen a 100:1-es arányokat élveztem, hanem hogy meg tudtam csinálni valami küldetést, még ha közben szétidegeltem magam a 1:100-as arányon. Akkor jó érzés fogott el, hogy igen ezt is megcsináltam. Sokat nem játszok csak heti pár órát de akkor ezzel.tupacamaru: de mi a picsáért van erre lehetőség? Én (meg sokan mások) fizettem érte, megvettem öcsémnek is és 3-an szoktuk tolni haverral, de így értelme sincs. Megvettem az első dlc-t. Most akartam a 2-at is de nem fogom.
Inkább előveszem a BC2-t a fiókból és elkezdem azt ha már azt is én hülye megvettem.
Mert már inkább annak érzem magam ilyenkor. Költöttem volna moddingra azt is.[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Olyan nincs, hogy az öcsém gépén lenullázom. Otthon meg feltölti valahonnan?
Nem ment automatikusan. Még az sem érdekelne, ha valami 1 hónappal ezelőtti. -
Gerisz
addikt
Mit kell kitörölni hogy elölről tudjam kezdeni az egészet multiban?
Mert ez nekem így nem buli.
Semmim ne legyen, meg. Vesszen el minden![ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Letöröltem amit kell, (itteni és a neten lévő leírás szerint is) addig jó volt míg most újra be nem léptem. Most megint fent van a sok szar és ugyan úgy visszaállította netről amit nem akarok.
-
Gerisz
addikt
válasz tupacamaru #21216 üzenetére
Nem jó sehogy. Azt is írják, hogy játszani kell legalább 1@. Én nyomtam 1 órát és most léptem volna vissza de semmi. Visszarakta a régit. De mint olvasom IW fórumán nem én vagyok az egyetlen aki ilyen "áldozata" lett.
-
Gerisz
addikt
válasz tupacamaru #21247 üzenetére
Ahogy neten is szerepel, csak kb ötödjére.
hoffman_: Azért mert mint írtam nekem az az öröm ha megszerzek valamit, nem az, hogy 100:1 az arányom mert szétkempelem az egetem, meg hekkelek, meg hasonlók. Most is volt egy olyan HC HQ-ban, hogy elment az AC130 más hívta is a következőt. Nem tudom mit élvez rajta. (mondjuk kis csipogós porbafingó hangja volt mikor rinyált, hogy nem csaló)
-
Gerisz
addikt
Az mitől lehet, hogy nem működik a játék közben a középső egérgombom?
Mindenhol jó, de a játékban nem, most meg már a bal egér gomb sem megy a játék alatt, nem tudok lőni.
Már úgy megutálom mint a sz*rt ezt a játékot. -
Gerisz
addikt
válasz LackoMester #28569 üzenetére
Mióta megjelent az MW2 azóta játszom és Diamondback meg sok éve szolgál probléma nélkül. Soha nem volt ilyen gondom mint ami most előjött.
Újra telepítettem a rendszert és ezzel a játékot is. Első két nap semmi gond nem volt, tegnap előtt meg elkezdte ezt, hogy nem megy középső gomb már a beállításokban se tudom hozzárendelni semmihez, olyan is volt tegnap, hogy mikor beléptem egy játékba nem működött a bal egérgomb, nem tudtam lőni. Kiléptem és a menüben minden gond nélkül működött, vissza játékba megint nem, majd miután újraindítottam Steam-estől akkor javult meg (a középső gomb nem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest