- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pdaniel18
újonc
na vmi hír az aIW3-mal kapcsolatban?
-
-
nanorambo
őstag
Steamen elég leszedni csak a Multiplayert?
-
hoffman_
nagyúr
köszi a segítséget mégegyszer, egyedül tuti nem jöttem volna rá, hogy a steam cloud offolva van, pláne, hogy előttem van a kép, mikor bekapcsoltam. jó az mw2 is. köszönöm
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #30181 üzenetére
saját részről ezt találtam:
A játék ****ra nem a Steamen keresztül menti az online statot, vagy direktbe engem akar *****ni. Újra kellett raknom a rendszert, ma jutottam el addig, hogy játék ment fel, első volt a MW2. Most végzett a frissítéssel, megyek be, hogy Single nem kell, haver vár online úgyis. Erre level 1 fogad, a módok fele blokkolva, nem csinálhatok Classt, minden kuka. Azt hittem felrobbanok. Erre fogtam, és bemásoltam egy régi mentést, ami elvileg csak Single, és a játék elején csináltam lvl 36-on, mikor kész lettem a Single-vel. Na, ez kérlek online is mentett, visszajött minden, amit addig csináltam, de ez édeskevés, a fegyverek, a Title-ök, minden szar elveszett. Kurva idegesítő, nincs időm újrajátszani online. A fullos lvl70-el, bejáratott Classokkal elvoltam mint a befőtt, 1-2 óra lövés a csapattal belefért. Mit tudok most tenni?
szóval igen, ezzel már megszívtam egyszer. de visszaraktam a mentést, és valamelyest megjavult. ez hogy lehet? most visszamásoltam, és semmi. steam restart után sem. nem fogok újra 30 órát belerakni, hogy tudjak egy rendes SD meccset nyomni... arra nincs időm
valaki ötlet?
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
kicsit beleuntam a black ops 2-be, és visszatérnék az mw2-höz, ez a kedvenc részem. ki volta maxolva elég csúnyán az accom, de most, hogy újra felraktam, lvl 1 vagyok a multiban... visszamásoltam a players mappában lévő anno kimentette mentéseimet a helyére, mégsem változott. ezt hogy oldjam meg?
köszi előre is, nagyon játszanék egy rendeset végre...
ui.:
úgy emlékszem, hogy egyszer már újra lett rakva, és akkor is fellépett ez a gond, de meg lehetett oldani, csak nem tudom már, hogy hogyan
-
cashback
őstag
válasz
nanorambo #30178 üzenetére
Steam statisztika szerint:
Current Players: 1,311 Peak Today: 6,686 Call of Duty: Modern Warfare 2 - MultiplayerSzóval még találsz majd pár játékost.
-
nanorambo
őstag
Helló. Mennyien játszanak még a játékkal? Lehet feltenném újra, csak félek nem fogok meccset találni.
-
SISILACI
csendes tag
Hali!
Volna egy kis gondom az MW2-t megvetem fel is telepítettm a SP fut tökéletesen ,DE a MP nem akar indulni!
Be frisítettem a fileat és akkor sem, kis abalak:
"Steam -Hiba
Nem sikerült a játék indítása (a program már fut)Ad egy linket:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8676-EFLX-7453&l=hungarian
"A leg szebb h le lehetett tölteni a L4D2-t és az tökéletesen fut!
A barátnőm laposán színtén ilyen problémával áll le a 2 videó után!(Steam és a gém is újra lett húzva és ugyan ezt produkkálja)
Valaki tapasztalt hasonlót vagy tudna e segíteni?!Előre is köszi!
-
valakinek van tippje, hogy amikor a modemet kell védeni hol kéne campelnem? Vagy rohangáljak a házban? A lépcső tetején szoktam, de vagy én halok meg vagy a modem. OK béna vagyok, de még a leggyengébb fokozaton se megy
-
BlackfireXIX
csendes tag
Sziasztok újra telepítettem a gépem és azelőtt probléma nélkül ment az MW2.
De most nem indul el hanem kiírja hogy első indítás előkészítése ezt egyszer utánna mégegyszer és aztán felugrik egy ablak hogy nem sikerült a játék elindítása a program már fut de nem indít el semmit megnéztem feladatkezelőbe is és már tanács talan vagyok.
Végig csináltam azt is ami a steam oldalán kint van de ugyan ezt csinálja.... -
Chereiose
addikt
Sziasztok! Nem tudom valaki játszik-e xbosx 360-on az mw2-vel, de ott is halottak a playlist-ek, mint pc-n....aztán vársz vársz és egyszer csak bedoob valahova, de idegesítő, hogy 0/0.át mutat mindenre
Nektek is ez van? -
tDr1v3r
veterán
válasz
kissz84 #30167 üzenetére
Nem lesz tőle, de én úgy ajánlom a telepítést hogy az updater exéjét a játék mappáján belül indítsd. Viszont arra számíts hogy utána nem tudsz játszani a játékkal Steam-en, csak ha újra letöltöd... én ezért azt ajánlom hogy a mappát másold át és úgy telepítsd.
Azt sajnos nem tudom hogy mikor lesz fellőve valahova, de valószínűleg majd be kell szerezned hozzá a DLC-ket ha olyan pályákon akarsz játszani amik nincsenek benne az alapjátékba vagy a gyári IW-s DLC-csomagban. Például a Nuketown vagy a Crossfire... ezek külön pályák amiket NTAuthority (aki régen a projekt vezetője és fejlesztője volt) portolt a játékhoz.
-
Hunork
veterán
Üdv mindenkinek!
A kedves kis játék nem akar elindulni. Fájlok ellenőrzése, majd inkább reinstall.
Első indítás oké, bár nem volt EGÉR!!! Hihetetlen. Nem tudtam a menüben sem matatni.
Második indítás, mint korábban, melyből a probléma fakadt, s reinstall lett a vége: Fatal error, Steam must be running to play this game.
Elképesztő. Tényleg kezdem megunni, lassan már tök mindegy melyik kliens, W8 alatt kín az élet. De ez van eredetiben, mit tegyek? Legyek ezért thief én is?
Van valakinek használható ötlete?
Előre is köszönöm!UI: a multi elindul, de ott meg a menühöz átváltana, de szegény ott is kifagy a fenti üzenettel.
-
soo277
őstag
válasz
DrTechnoid #30168 üzenetére
De miért?
-
Hát kb 1 hónapja megvettem a mw3-at,de egyszerűen nem jön be annyira mint a COD6. Mármint a multijáról beszélek , a single az nyilván a jól kidolgozott folytatás, de a multija az a 'valamiért nemszeretem' lett.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Ed3r_X_ #30164 üzenetére
Na srácok-lányok heppi van, az aIW újraindult!
Mennek az egyedi pályák is (Nuketown-t próbáltam), szóval ez már NTA újabb buildjére épül... MaxDamage viszi a projektet mint régen, szóval faszaság van, már csak a statok importálását kéne megoldani.
-
tévelygő
aktív tag
Nem ismerem, én is csak alternatív megoldások keresése közben találtam rá.
De viszont a TeknoGods-ot ismerem, MW3-at is játszottam ott. -
tévelygő
aktív tag
És még az altermilkyway is.
-
tévelygő
aktív tag
A TeknoGods féle verzió működik még. Nézzetek utána, ha nem steam-en szeretnétek játszani Mw2-t, Mw3-at.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Meghalt az MW2. Fourdeltaone-t lelőtték, kellett nekik, mert az eredeti amúgy is halott volt már. Hát gratula nekik. Az utolsó játék, aminek tetszett a multija..
-
tévelygő
aktív tag
Az előbbi egy zárt csoport, készítettem egy nyíltat ahová bárki csatlakozhat:
Prohardver Community MW2 néven találjátok. -
tévelygő
aktív tag
Keressetek rá ProHardver MW2 néven a Steam-en.
-
tévelygő
aktív tag
Hozz létre egy PH közösségi csoportot a Steam-en vagy az Xfire-n. Oda lehetne csatlakozni.
COD4-re működik az xfire-n. -
-
soo277
őstag
válasz
DrTechnoid #30151 üzenetére
TDM HCTDM FFA S&D DOM ezeken mindig vannak playerek
-
-
SchuIz
csendes tag
Sziasztok
segitseget kernek toletek
par evvel ezelott jatszodtam MW2 multival pc-n, most megint kedvet kaptam hozza
de fogalmam sincs hogyan lehetne multiba jatszani, lehet egyaltalan?
elore is koszonom -
ajstyles
csendes tag
Sziasztok, azzal a problémával fordulok hozzátok hogy az mw2-mben, multiban nem tudok másodlagos fegyverre váltani, ez mivel orvosolható? 70es szintű vagyok.
-
Laraxior
titán
Esetleg valakinek nem csinál olyat a game multi része, hogy felbontás állítás után kidob .exe hibával.
De a single rész hibátlanul megy, de felnéznék kicsit multizni, de 800x600ba nem valami szép
Próbáltam már letölteni újra, így is azt csinálja -
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
Ha valakinek van kedve, akkor tolhatnánk co-opban Spec Ops-ot.
Egy része már megvan, de könnyebb lenne pár mission ketten.
Akit érdekel vegyen fel Steamen: barto82 (albert8-nál is fent vagyok) -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!A Modren warfare 2-ben visszalehet dobni a gránátot az ellenségnek?PS3-as verzioról lenne szó.
-
Van valakinek kedve nyomatni private meccseket? Mert a HC tdm meg a ffa játszható, de túl sok a wéházó gyerek. Akit érdekel az keressen itt, mert jó lenne fejlődni cheat nélkül.
-
kissz84
tag
Szervusztok!
Sajnos valami hackelt lobbiba léptettet a rendszer azt mire kimásztam belőle folyamat a mapot a képernyő előtt mozgatja játék közben elég zavaró és nem tudom kilőni se csak ha hardcore modban játszok:-/
Hogyan lehet törölni vagy vissza lépni hogy újra jó legyen?
Kell esetleg törölni valami fájlt? vagy a steam segít ebben?
Köszönet az esetleges segítségekért -
leway
csendes tag
Sziasztok
Olyan gondom van már kb 2 hónapja, hogy elkezdek játszani m1, hogy single vagy multi kb 5-10 perc után megfagy az egész gép zúg mintha muszály volna és teljesen meghal újra kell folyamat indítanom és fogalmam sincs mi a fene baja lehet. Semmeik másik game-nél nem csinálja ezt csak a cod-nál. Ha vki tud vmi okosat az írjon előre is köszönöm!!!! -
kissz84
tag
Szervusztok !
Azzal a problémával fordulok felétek ,hogy meg vettem a steamen az mw2-öt de a multi nem akar elindulni...
A single player specopsok is mennek szépen de mikor multira akarok menni fekete kép és megáll a töltés nem dob ki vagy ilyesmi csak nem válaszol a program
Újra letöltöttem megint telepítem és még mindig semmi.
Mi lehet a probléma?
Válaszokat segítségeket előre is köszönöm! -
martin077
csendes tag
Na srácok, valószínűleg nem is a játékkal van a probléma. Leírom, hátha valakit érdekel és válaszol is.
Na szóval, van egy ASUS A8N-SLI deluxe alaplapom, ami pár napja nem hajlandó képet adni az elsődleges(kék) PCI-E csatlakozóról, így rádugtam a másodikra, ami ma kiderült, hogy csak fizikailag x16-os-os, igazából x1-es sebesség fut. Most ott tartok, hogy a második portból bootoltam a gépet, így lett kép, bementem a BIOS-ba, átállítottam a rendszert kétvideókártyásra, így az első foglaltról is ad képet, de csak x8-as sebességel( még mindig jobb, mint az x1...). Tehát ha van valakinek megoldása válaszát örömmel fogadom.Szerk: Egy 420-as FSP tápom van, annak bírnia kéne a 9800GT-t.(proci a64 x2 4200+, 2gb ram(4x512mb) )
-
martin077
csendes tag
Üdvözletem!
Lenne egy kis problémám a MW2-vel, tegnap óta egyszerűen nem megy az FPS-em 25 fölé. Hihetetlenül lassú bármilyen beállításon, főleg amikor más játékosok is láthatók a képen. Egyszer kaptam "Disc read error"-t, az többször nem jelentkezett. A kártyám egy 9800 GT a legfrissebb driverekkel. A többi játék rendesen fut, csak ezzel van baj. -
tDr1v3r
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #30121 üzenetére
Igazi... a fourDeltaOne-os NTA csinálta, vagyis még csinálja mert még nincs kész. A kép azért készült, hogy prezentálja hogy hogy áll a Project Inverse-el. (Ami eddig úgy tűnik hogy a id Tech 3-at használó engine-kből való portoláshoz való SDK.)
Ez odab*szósabb mondjuk.
-
tDr1v3r
veterán
-
raziel01
veterán
válasz
albert8 #30118 üzenetére
COD4-et én is még PC-n toltam anno.
Egyébként szomorú, hogy PC-re nem igazán fogynak a játékok pedig ez tök jó multis FPS.Modern Warfare 2: Csupán az eladások 3%-a történt PC-re.
Én a single playert vagy 10-szer végig vittem MW2-ben annyira tetszett. Jól meg van csinálva. Jók a szereplők is.
-
raziel01
veterán
Sziasztok
Van itt olyan aki Xbox-on játszik MW2-vel?
Co-op jó lenne valakivel letolnom legalább a 2 only co-op missziót. Ehhez keresnék partnert. -
Ed3r_X_
nagyúr
Lehet hülye kérdés, de ki használ 4D1 klienst? Illetve mennyire legális ez? És melyik szervereken szoktatok, ha igen?
-
bbalazs2569
csendes tag
Nekem olyan problémám van, hogy újra telepítettem a gépemet (Windows 8), de előtte lementettem az MW2 mentéseit (players/ save). Viszont amikor újraraktam a játékot, akkor ugye nulláról indult az egész.. Befejeztem az első küldetést, de nem akarta létrehozni a players mappát. tehát nem tudom ott folytatni, ahol abbahagytam. próbálkoztam azzal is, hogy manuálisan létrehozom, és bemásolom a mentésemet, de így sem sikerült. Onnan folytatta a játékot, ahol az újratelepítés után elkezdetem és abbahagytam. (a második küldetéstől, a hegymászóstól).
Légyszi segítsen valaki!
Előre is köszönöm. -
A_ScHuLcZ
addikt
Lehet már azóta megoldottad, de ha nem, akkor a 4D1 klienst tedd fel, és azzal indítsd, onnan egyértelmű lesz, főmenüből Browse Servers asszem.
-
leway
csendes tag
A dedikált szerókat hol találom meg?
-
horvathd
aktív tag
Próbáld meg a C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2\players mappában törölni a mp_config.cfg fájl. (Előtte azért csinálj egy biztonsági mentést róla.) A törléssel reseteled a beállításokat, így valószínűleg visszaáll a minimap is.
-
leway
csendes tag
Lenne egy olyan problémám, hogy Multiba a bal felső sarokban lévő kis térképem semmi nem látszik a keret megvan de benne semmi. Tudtok valami okosat mondani rá???
-
Chereiose
addikt
Nekem igazából a DLC- miatt nem lehet játszani, nem lehet ezt valahogy letiltani vagy kitörölni a mappából? Nagyon idegesítő, hogy csak a TDM megy miatta. Szóval?
-
Kolibri14
csendes tag
válasz
A_ScHuLcZ #30102 üzenetére
Lényeg: A szintem újra 1-es, de azt írja ki minden belépésnél, hogy Reseteljem a rankomat, amit linkeltem képet, azt írja ki minden belépésnél, ha a "play"-ra kattintok.
http://kepfeltoltes.hu/130213/2013-02-13_00001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ezt.
Ezzel kéne valamit csinálni, mert nem tudok rendesen játszani.
Kérdés: Meg lehet-e ezt oldani úgy, hogy nem kell újra megvennem?
Ha megvenném újra az mw2-t, akkor ha erre a steam fiókra raknám fel, akkor a másik már nem számítana, vagy egyáltalán lehet ilyet?A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest