Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• raggg

senior tag

válasz Deck #9452 üzenetére

Nem a ping miatt panaszkodik a játékosbázis nagyja az SBMM miatt :) És nem csak a gold problémát írtam. Most javították, hogy killchaint kaptál killchain nélkül is pl. Írtam a múlt heti (?) frissítés problémát. Írhatnám azt is, hogy a spec ops frissítést végtelen loopban próbálta leszedni a ps4. Írhatnám azt is, hogy a gunfight tournamentből kifagyogatnak a játékosok. Szintén múlt heti, hogy normál meccsek után restartolni kellett a játékot, mert frissítést jelzett. A BP progressben szintén voltak hibák, nem csak a camoknál. Aztán volt olyan is, hogy valami megvásárolható skint alkalmanként nem láttál a játékodban (láthatatlan ellenfelek). Végtelenségig tudnám sorolni azokat a hibákat, amik a BO4-ben nem voltak. Arról ne is beszéljünk, hogy eddig csak az AC7 alatt hallottam a PS4 ventit, de mivel itt képtelenek meglépni a framerate korlátozását a menüben, majd felrobban szegény gép. A menüben...

Ne érts félre: ha magas a pinged, az rossz. Ha az SBMM-et úgy kalibrálják, hogy nagyobb legyen a thresholdja, akkor ez meg is oldódhat. De így is van és azért magas a pinged, mert a legközelebbi szerver Londonban üzemel, akkor meg tökmindegy. Amíg nem látod a játékban, hogy hol van a szerver amin játszol, addig a kettő közül bármelyik lehet a hiba.

dombi81:
    Nem a fejlesztéssel van a probléma szvsz, hanem a QA-val, vagyis: a legtöbb játékbeli bug 1-2 óra alatt javítható, amit utána alaposan át kell tesztelni. A tesztelők meg hiába éjszakáznak, ha egyszerűen nincs rá idejük a release-ig, a játékosok meg rinyálnak az új contentért, úgyhogy inkább kidobják bugosan, hogy "majd javítjuk".

• dombi81

senior tag

válasz Deck #9452 üzenetére

Szerintem az akasztja meg náluk a rendszert, hogy semmit nem költenek fejlesztésre. Próbálkozni próbálkoznak, de amit eleve elcsesztek, azt már nem tudják javítani, ez már így marad. Itt az új beharangozott, korszakalkotó COD! Tele ping és szerver problémákkal. De van nektek Rust és Shipment. Hűha, oda ne rohanjak. Annyira szánalmas. Így is betegre kaszálták magukat a játékkal, épp ezekkel a gondokkal nem fognak foglalkozni.

Új hozzászólás Aktív témák