- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Asszociációs játék. :)
- Vintage Story PH fórumozók játékszervere 2025
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #5269 üzenetére
Az értő olvasás megy? Nem a letöltés sebességével van baj, az körülbelül tízszer gyorsabb mint maga az installációs folyamat, egyáltalán nem értem, minek kevered ide.
Egy 2013 illetve 2016-ban megjelent konzol esetében baromira gáz az, hogy egy 2 (hangsúlyozom, KETTŐ) GB terjedelmű frissítést 1 órán keresztül installál a rendszer, nem azért mert nem elég gyors a hardver, hanem szimplán szarul van kivitelezve, programozva (nevezd ahogy akarod) az installációs folyamat, és ez a Sony hülyesége. Ha ez 20 perc lenne, senki sem "sírna".Egyrészt, én értem és világosan látom az aláírásodból hogy elfogult PS rajongó vagy, de amiért nem indokolt védeni a konzolt, azért nem kell foggal körömmel harcolni, hanem elismerni, hogy igen, szar a rendszer. Mert az, ha tetszik, ha nem.
Másrészt, nem mindenki időmilliomos, és igenis vannak akiknek elég kellemetlen az, hogy ha le tudna ülni este 1-2 órát játszani a konzol elé, akkor sem tud, mert ilyen hülyeségek miatt nem lehet.
A hangulatkeltést, személyeskedést meg hanyagoljuk itt a topikban.Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
raggg
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #5269 üzenetére
Kb. 2 órán keresztül másolta a tegnapi patchet a PS4 prom.
ragklaatPS
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kuponkunyeráló
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Autós topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest