- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
totasenior
tag
válasz newmoonlight #2473 üzenetére
Utolsó parancs
-
zseko
veterán
-
-igu-
addikt
válasz newmoonlight #1959 üzenetére
Igen, nem az.
De az is jóA Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
jag222
csendes tag
válasz newmoonlight #1956 üzenetére
Sajnos a választ nem tudom, de én is olvastam ezt. Az tuti, hogy egy novella válogatás könyvben szerepelt és nem egy konkrét ilyen műfajú író (Roald Dahl, Frederick Forsythe stb) műve.
Egy másik, ebben a könyvben szereplő téma ugrik be, hátha segít:
Elrabolnak egy abszolút hallással rendelkező ikerpárt váltságdíj miatt. Később az abszolút hallásuk segítségével - az elrablás közben (bekötött szemmel) hallottak egy templom harangot és annak a hangja milyen volt, hallottak egy csikorgó villamos kereket stb. Ez alapján találják meg a helyszínt ahol fogva tartották őket.
Nagyon jó kis novellák voltak benne- reméljük valakinek beugrik a cím. -
hampidampi
senior tag
válasz newmoonlight #1162 üzenetére
Windows alatt itt található (64 biten):
C:\Program Files\Calibre2\ebook-viewer.exe
Egyszerűen társítsd hozzá a kívánt file-okat. Mindent visz. -
Oldman2
veterán
válasz newmoonlight #1162 üzenetére
Nem kell hozzá megnyitnod a Celibre-t. Ez egy önálló alkalmazás, a Calibre -vel együtt települ.
-
hampidampi
senior tag
válasz newmoonlight #1160 üzenetére
Öööö... mondjuk a Calibre e-book viewere?
-
G.F.
aktív tag
válasz newmoonlight #1117 üzenetére
Ha letöltenéd a moly.hu, libri.hu meg antikvarium.hu plugineket (ezt a három magyart ismerem hozzá), abban is keresne.
[ Szerkesztve ]
-gf-
-
hampidampi
senior tag
válasz newmoonlight #1110 üzenetére
-
Degeczi
nagyúr
válasz newmoonlight #1113 üzenetére
Ritkán használok Windowst, de szerintem a bal odali könyvtárfában a Könyvtárak alatt törölhetted ki a képen a nevedet, az a Home mappád, abban kellene legyen
A célgépen szintúgy (persze csak az adott user-rel belépve, vagy rendszergazdaként írhatóak az ilyen sajátmappák)
Ja, most látom a D-s képed, az alapján tényleg áthelyezted a D:-re a Calibre mappád, akkor valóban ott kell legyen, azon az útvonalon, amit ír (de már nem törlöm ki az előbbieket)
De alapban szerintem Windows alatt is a Home mappába teszi, mint Linuxon
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz newmoonlight #1110 üzenetére
Mi sem egyszerűbb, mert egyetlen "Calibre Library" mappában van minden: ez alatt egy metadata.db fileban az adatbázis, szerzőnkénti almappákban pedig a könyvek.
Elég tehát ezt az egyetlen Calibre Library mappát másolni - akár eltérő rendszerek (mint Windows-Linux) között is! (sőt, akár egyetlen megoszott helyre dolgozhat több rendszer is), mert platformfüggetlen az adatformátuma
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest