- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
kovisoft #5986 üzenetére
Nagyon köszönöm. Már munkahelyen vagyok, este megnézem.
Bár, most első ránézésre... Na, megpróbálom majd értelmezni. És tisztáznám, mit is akarok, mert valószínű nem voltam valami összeszedett már tegnap este. Mondjuk nem biztos, hogy most jobb lesz...
Szóval a feladat szerint a program egy fájlból kiolvas majd 3 dolgot. Egy egész számot, mint kód. Ennyi oszlopa lesz majd a mátrixnak, amibe be kell "tölteni" a harmadik paraméterben kapott szöveget, amit kódolni, vagy dekódolni kell. Illetve egy kulcsot azaz számsort, ami ebben a mátrixban mutatja az oszlopok sorrendjét. Kódolásnál be kell írni sorfolytonosan a mátrixba a szöveget: azaz a[0][0]-ba az első karakter, a[0][1]-be második, stb, és kiolvasásnál a kulcs által megadott sorrendben kell kiírni. Nálam a konkrét kódban, ugye a 3. oszlop utolsó sorában lévő karakter lesz az első, aztán ugyanezen oszlop utolsó előtti sorában lévő a második egészen az első sorig, majd jön a 4. oszlop utolsó sorában lévő, stb. Ezt a segítségetekkel sikerült is megcsinálni. Viszont a dekódolásnál ezt írja szó szerint a feladat: "A dekódoláshoz az adott sorrendben töltjük fel az oszlopokat, majd a szöveget sorfolytonosan olvassuk ki a táblázatból..." Azaz ha jól értem, fordítva kéne, mint a kódolásnál. Bocs a hosszú szövegért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- E-roller topik
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest