- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Jester01 #2744 üzenetére
Értem már! Windows alatt ezt egy _flushall() megoldja, de Linux alatt nem ismeri, és ahogy nézem Google-ben, nem is létezik hasonló. Vagy igen?
Egyelőre viszont akkor megoldottam úgy, hogy if(c!='\n'), ebbe ment a switch, utána pedig bekerült egy while(getc(stdin)!='\n'){}, így csak az első karakter marad.
Nem szép és nem dolgoz fel több karaktert, hogy azt is visszajelezze hibás megadásként, de ezzel megkerültem a hibát. Persze jó kérdés mi lenne akkor, ha egy stringet kéne így feldolgoznom. Próbáltam átírni úgy, de valamiért minden karaktere a string-nek (null) lett. De erről még úgyis olvasok később, egyelőre egy karakter elég.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest