- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok.
Mostanában újra el kezdtem programozni...
Nemsoká jön az új félév aztán nem árt feleleveníti a régi dolgokat. Code Blocks-ban programozok és az a baj vele, hogy valamiért mikor azt akarom, hogy az eof-ig kérjen be számokat és írassa ki pl azt, hogy mennyi karaktert írattam be akkor utána mikor nyomok neki egy ctrl+c-t akkor kilép a programból éppen, hogy csak látom, hogy mennyi volt az érték. Azt hiszem, hogy régebben úgy volt, hogy ezt az értéket mindig láttam szóval nem lépett ki azonnal a programból. Ezt hol lehet beállítani a codeblocks-ban vagy inkább valami pause szerűséget használjak?
Ha igen akkor azt hogy? 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Android Streaming / Média Boxot keresek
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nemsoká jön az új félév aztán nem árt feleleveníti a régi dolgokat. Code Blocks-ban programozok és az a baj vele, hogy valamiért mikor azt akarom, hogy az eof-ig kérjen be számokat és írassa ki pl azt, hogy mennyi karaktert írattam be akkor utána mikor nyomok neki egy ctrl+c-t akkor kilép a programból éppen, hogy csak látom, hogy mennyi volt az érték. Azt hiszem, hogy régebben úgy volt, hogy ezt az értéket mindig láttam szóval nem lépett ki azonnal a programból. Ezt hol lehet beállítani a codeblocks-ban vagy inkább valami pause szerűséget használjak?
Ha igen akkor azt hogy?