- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"míg a pointer szabadon módosítható, a tömbváltozó nem, konstans értéke van."
Most ezt nem nagyon értem: a tömbváltozó is módosítható. Mármint a tömbben tárolt érték. Nyilván a pointer átállítható, hogy más elem címére mutasson.
Na de akkor mi a releváns különbség a memóriakezelésben?(#1383) shev7 : ezt sem értem, mert dinamikusan is, futásidőben is lehet memóriát foglalni tömbnek, attól függően, hogy mondjuk mekkora egy másik tömb, aminek az elemeit át szeretnénk másolni egy új tömbbe, attól függően módosítjuk a foglalt memóriaméretet.

(#1380) cellpeti: nem értem, minek állítgattad át? Letöltöd, telepíted, működik. Tök felesleges állítgatni valamit, ha nem tudod, mi az...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest