Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
azzal nincs is gond.
csak hogy hogyan nyissam meg a file-t
ezzel próbáltam, de nem módosította a file-t:fstream infile(Filename, fstream::in | fstream:: out);
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
egy szöveges fájlokat "titkosító" (azért van idézőjelben mert irtó gagyi, betűkeveréses titkosítás csak, de háziba ez is jó), szóval titkosító programot csinálok, és abban kéne egy kis segítség, hogy az adott problémát hogy tudnám esetleg megoldani:
a program a fájlon karakterenként végzi a titkosítást.
azt szeretném megcsinálni, hogy a program beolvas egy karaktert, kikeresi a titkosított megfelelőjét, és az eredeti fájlba írja vissza a forráskarakter helyére. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
azt már próbáltam,hogy a fájlnév helyére az elérési utat adom be de úgy nem működött (nem lepődtem meg rajta
). -
FireKeeper
nagyúr
az megvan, hogy melyik függvényt kéne használnom (az fstream kell majd), hanem azt nem tudom hirtelen, hogy hogy kell azt kezelni, hogy a fájl nem a .exe mappájában van, hanem egy más elérési úton, hogy hogy kell beparaméterezni a függvényt, hogy bármilyen helyen lévő fájlból tudjon dolgozni.
vagyis a felhasználó megadja az elérési utat és a fájlnevet, és nekem utána ebből kell dolgoznom. -
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
érdekelne, hogy hogy tudok fájlt megnyitni, ha mondjuk a felhasználótól bekérem az elérési utat és a fájlnevet egy stringbe (mondjuk "d:\mappa1\mappa2\file.txt")?
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
hogy tudok visszatérni egy osztály referenciájával? a
return this*; -ra emlékeztem, de azt aláhúzza.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

).