- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
WonderCSabo #1076 üzenetére
azzal nincs is gond.
csak hogy hogyan nyissam meg a file-t
ezzel próbáltam, de nem módosította a file-t:fstream infile(Filename, fstream::in | fstream:: out);
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
egy szöveges fájlokat "titkosító" (azért van idézőjelben mert irtó gagyi, betűkeveréses titkosítás csak, de háziba ez is jó), szóval titkosító programot csinálok, és abban kéne egy kis segítség, hogy az adott problémát hogy tudnám esetleg megoldani:
a program a fájlon karakterenként végzi a titkosítást.
azt szeretném megcsinálni, hogy a program beolvas egy karaktert, kikeresi a titkosított megfelelőjét, és az eredeti fájlba írja vissza a forráskarakter helyére. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #1044 üzenetére
azt már próbáltam,hogy a fájlnév helyére az elérési utat adom be de úgy nem működött (nem lepődtem meg rajta
).
-
FireKeeper
nagyúr
az megvan, hogy melyik függvényt kéne használnom (az fstream kell majd), hanem azt nem tudom hirtelen, hogy hogy kell azt kezelni, hogy a fájl nem a .exe mappájában van, hanem egy más elérési úton, hogy hogy kell beparaméterezni a függvényt, hogy bármilyen helyen lévő fájlból tudjon dolgozni.
vagyis a felhasználó megadja az elérési utat és a fájlnevet, és nekem utána ebből kell dolgoznom. -
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
érdekelne, hogy hogy tudok fájlt megnyitni, ha mondjuk a felhasználótól bekérem az elérési utat és a fájlnevet egy stringbe (mondjuk "d:\mappa1\mappa2\file.txt")?
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
hogy tudok visszatérni egy osztály referenciájával? a
return this*; -ra emlékeztem, de azt aláhúzza.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- XBox Series X + Gyári 0 km-s Kontroller
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest