- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klaus Duran: 2025 dude
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Köszi a segítséget neked is és EQMontoyanak is, a dinamikus tömböt csak azért raktam bele, mert gyakorlaton is ez volt és nem volt erre vonatkozó instrukció, hogy kell-e vagy nem, de közben mástól is megkaptam javaslatban, hogy inkább nem kéne
.
A kommentezésen gondolkoztam hogy kiszedem, mert tényleg zavaró lehet, de valahogy nem volt már erőm egyesével törölgetni, mert komment + "dokumentációval" (pár sor txt-be) kell majd leadnom és inkább írtam párhuzamosan, most viszont kiszedtem(egyébként pte).
Megcsináltam azokat, amiket mondtatok(legalábbis remélem, hogy pontosan azokat), viszont még mindig lefagy valamiért futás után és nem is adja hozzá a sort (ugyan azt a tömböt kapom vissza a művelet után). A codeblocks most nem dob semmilyen hibaüzenetet fordítás alatt. Kiírattam futás közben és elvileg megcsinálja a másolást ott ahol kell, a 4 sorban viszont kiíratáskor ez már nem látszik. main.cpp Matrix.h Matrix.cpp
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest