Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazel999
csendes tag
válasz
alratar
üzenetére
Várj csak! Rákerestem egy másikra, ami még hasznosabb, csak nem emlékeztem a címére, de képekre kerestem google-ben és úgy meglett (csak a borítótól ismerem fel, mindig elfelejtem a pontos címet
). Szóval a "Szoftverfejlesztés C++ nyelven" című könyvről van szó, a szerzők pedig Benedek Zoltán és Levendovszky Tihamér. Ez tényleg tök jó anyag és kezdőknek főleg hasznos, mert nagyon szájbarágós. Legalább is nekem annak tűnt, amikor olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- EAFC 26
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- 12700kf,RTX4060 8gb,32gb ddr5,6T m.2 ssd,stb .Új komplett középkategóriás gamer pc .
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
). Szóval a "Szoftverfejlesztés C++ nyelven" című könyvről van szó, a szerzők pedig Benedek Zoltán és Levendovszky Tihamér. Ez tényleg tök jó anyag és kezdőknek főleg hasznos, mert nagyon szájbarágós. Legalább is nekem annak tűnt, amikor olvastam.