Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
nem rad ertettem az elutasitast, hanem, hogy a tanarok altalaban ugy tanitjak, es a miertek gyakran hianyoznak. en magam reszerol nem hasznalom, mert nem igy tanultam programozni, viszont ha ott van a kodban nem bantom, hacsak nincs ra valamilyen komoly ok.
Nem épp a sűrűn ismétlődő feladatok elvégzésére szoktunk például függvényeket írogatni?
de igen, viszont ha a cel a minel kisebb/gyorsabb kod, akkor jobban jarsz a kis fuggveny inlineolasa (vagy call) helyett a goto-val. raadasul a goto csak egy sor, mig a fuggvenyhivas + return 2
szerintem Linus stilusa nem tul jo. az hogy a velemenyet durvan fejezi ki nem gond, viszont sokszor beszel megalazoan mas velemenyu emberekrol. egy ilyen pozicioban levo embernek igazan nem kellene nyiltan lehulyeznie masokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest