- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
dabadab #1649 üzenetére
arról nem is beszélve, hogy ember leírja, aztán az IDE azonnal szól is, hogy ez meg ez így nem lesz jó. szóval használat közben tanít. szerintem is remek feature, sokkal jobb, mint órákon át keresgélni, hogy mi a fenéért nem működik a kód rendesen, mert véletlenül a return mögé írt egy sort. kezdőként folyamatosan szívni a szintaxissal eszméletlenül irritáló.
más kérdés, hogy mivel az IDE szól, egy idő után szerintem jobban berögzül, hogy mi nem lesz jó, mivel azonnal van feedback.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
dabadab #1649 üzenetére
Azon nincs mit megtanulni, hogy nem irunk elerhetetlen kodreszleteket, ezt mindenki tudja magatol is.
Túl optimista vagy, én nem ezt tapasztalom.
Persze, nyilván tervezési hibákat nem fog észrevenni, hálistennek, különben nem lenne szükség programozókra. Én úgy vagyok vele, hogy jobb ha megtanulja az ember ezeket a bénázásokat is, nem jó arra támaszkodni mindig, hogy majd az IDE úgy is kijavítja, ha hülyeséget írok. Szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest