Hirdetés
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
mgoogyi
üzenetére
Biztosan meg lehet oldani másképp is ezt a problémát, pl. ahogy írod. Az én javaslatomnak az az előnye, hogy a konstruktorban nem kell kezelni az exceptiont, sőt az init tfv.-ben sem. Az init tfv. természetesen generálhat exceptiont, de azt lehet kezelni felsőbb szinten, és mikor az objektum kilép a scope-ból a destruktora (illetve a tagobjektumok destruktorai) automatikusan mindig elvegzik a deallokációt. Tehát bármilyen "mélyről" jön egy pointer tag inicializálásával keletkező exception, a végén minden sikeresen allokált pointer tag automatikusan felszabadul.
Nem mondtam, hogy ez lényeges kérdés, viszont szerintem érdekes. Ha nem akarsz, ne válaszolj rá! A kétfázisú inicializálást pedig sok tanulmány ellenzi. Keress rá!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Update 10.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest