Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
amiklos
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látom itt hozzáértő emberek vannak. Mérnők Info-ra járok. Most kezdtem és eddig nem foglalkoztam a programozás témakörrel és sajnos levelezőn tudom csak, mert mellette dolgoznom kell. Tudtok-e valami jó tanácsot, könyvet, vagy valami ötletet adni, hogy hogyan tudnám megtanulni úgy 1. A programozást, 2. A C nyelvet, hogy azt értsem is és használni is tudjam. Mivel érdekelni érdekel a dolog. Csak nem tudom honnan elkezdeni...
Eddig odáig jutottam el, hogy adatot be tudok kérni, kiíratni és az egyszerű matematikai műveleteket vele. Segítségeteket előre is köszönöm!!!
Üdvözlettel: Mikey
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest