Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Üzenet az országnak
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
envagyok
veterán
válasz Piloss #22715 üzenetére
Ez jó ötlet.
Mobilon gyakran van, hogy más weboldalakon lévő információt szeretnék bemásolni fórumos hozzászólásban vagy privát üzenetbe, új tabon android chrome-al felkeresem az oldalt, vágólapra másolom az infót, visszamegyek a ph tabra, aztán újratölt magától a nyavajás, megy minden addig írt szöveg a kukába, kezdhetem elölről.
Nem mindig csinálja, de bosszantó.
Nem új a telefonom, de egy Galaxy Note20 8GB rammal azért nem kellene, hogy ezt csinálja. -
Winlacival
újonc
válasz Piloss #23716 üzenetére
Nincsenek nehézségeim ezen a téren másfèl éve szerettem volna a régit használni azóta csináltam egy újat 3-szor le írtam hogy ne tiltsák le, akkor nem lehetett használni a régit most már van új, ezt az emailt használom mester1es@yandex.com ezzel a felhasználóval Winlacival! Ha maga megengette hogy nehézségnek nevezze hogy egy felhasználó tisztázza magát és csak ugyanazt hajtja akkor meg kell kérdeznem hogy önnek milyen nehézségei vannak, vagy írja le hogy nem döntheti el egy felhasználó hogy melyik fiókját használja, ebben az esetben elkezdhetik kitiltani a család tagjaimat is mert, talán öket megkérhetem hogy tegyenek fel hirdetést, nekem ha én nem tudok,
Igen tudok olvasni, maguk tudnak? Nem mondom hogy nem tudnak csak kérdem most írtam le ötödjére a kerdésükre a választ mert önök kerestek meg engem hogy melyik felhasználót szeretném használni, és a teljes körű válaszom az volt hogy ne tudjanak multireggel, meg kamu profillal vádolni, de ennek ellenére még is csak tették!- elmeséltem hogy hogyan lett új felhasználóm!
Azért csináltam újat mert újat csináltam!Tudnak olvasni?
-
Winlacival
újonc
válasz Piloss #23721 üzenetére
Bocsánat! Értem!
Azért ezt itt hagyom:
Nincs jogosultság Nem adhatsz fel hirdetést az alábbi ok miatt:
Tisztelt Hardverapró Felhasználó!
A hirdetési jogosultságát megvontuk:
- összes aktív hirdetése archiválva lett a Hardverapro.hu-ról
- hirdetést nem tud feladni, módosítani
- ha új felhasználót regisztrál azért, hogy továbbra is tudjon hirdetni, akkor az összes felhasználóját véglegesen kitiltjuk (azokat is, amelyeket a jövőben készít; oldalunkon soha többet nem lehet jelen!)
Köszönjük megértését!
A korlátozás végleges.
Kiváncsivagyok ha valakit ez fogadna ha hirdetést szeretne feltenni, a fentiek fényében mit szólna!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy tab A 6
- Klipsch R-121SW
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest