Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winlacival
újonc
Egy olyan Bugot tapasztaltam az oldal működése kapcsán hogy míg negatív értékelésű ember, vígan üzletelhet most is beszélgetek egy valakivel! Semmi gond vele! Addig engem adás vétel lebonyolítása nélkül korlátoztak nem tudok hírdetést feltenni, végleges kitiltással fenyegetnek az oldalrol minden új felhasználóval együtt és egyetlen egy üzletet sem bonyolítottam így még negatív értékelésem sem létezhet!
Előző felhasználómon newest néven 31 Pirosam van legalább 10éves regisztráció pirospontot soha nem kértem! Nem eldobni akartam az összegyűjtött pirospontokat ez nyilván való!
Azért kellett új felhasználót csinálnom, mert valamiért megkellett erősíteni már 10 éves felhasználómnál az email címemet ismét, amit sajnos már nem használok!Hiába írtam ez ügyben itt prohardveren, egy referensnek, Teljes tiltással való fenyegetés jött válasznak!
Nem volt kétlépcsős azonosítás hozzá, egy 20éves citromail volt kötve másodlagos emailként hozzá! Azt törölték, hiába tudom annak a jelszavát az már sajnos nincs! Ugy hogy nem csaptam be senkit, nem történt adás vétel, ebben az esetben, ez egy Bugos rendszer!
[ Szerkesztve ]
-
Winlacival
újonc
válasz Kalandor #23694 üzenetére
Elmondtam hogy ha valaki nem éri el a régi emailjét!
Ezért azon nem adhat fel hirdetést, Nem kamu profil ha csinál egy újat, még a felhasználó nevem is a valódi nevem Monogrammjaiból raktam össze! Kiakar kamu profilt csinálni! Mivel itt se tudok hirdetni és kaptam, egy kamu levelet hogy addig korlátozva vagyok amíg nem rendezem minden kétes üzletemet, és épp ez a baj hogy korlátoztak, meg teljes kizárást emlegettek! Még mielőtt lehetett volna egy valódi("kétes") üzletem, ami miatt kizárhatnak! Részletezhetem ide hogy mi a kamu amikor, valaki azt ígéri meg veszi egybe a számítógépet amit alkatrészenként is árulok, nem tudom eladni mert várok rá, gondoltam szuper mert egyben megveszi, és eltűnik, utána meg egy másik hirdetésben, szereplő újonc szét kommentelte a hirdetést, nem adok el, "kevésbé értelmes" egy napos felhasználónak semmit!
Mert ahogy mondtam már 20 éve tag vagyok és jártam úgy hogy megvette valaki a video kártyát volt róla teszt video meg screenshot és azt mondta hogy nem működik, itt vettem Prohardveren, biztos azért nem megy neki mert, ő a display porton használná én meg Hdmin, de a HDMI se megy én mire odáig eljutottam hogy nálam ment akkor amíg elvittem neki a munkahelyére, addig mehetett tönkre vagy amíg kivettem, és erre megbeszéltük hogy akkor - akkor is tönkre mehetett amíg ő szállította és beüzemeli, ezért a felét vissza fizetem! Mást nem tudok, kiderült hogy a tápja zárlatos volt megnézette egy ismerősével!
Most akkor nyilván én döntöm el mit kinek adok el mindenki így csinálja annak aki fél szavakból oda dob valamit és értékelése sincs vagy annak aki kulturált, az az igazság hogy szükségem volt pénzre és akadályozva lettem ebbe mindegy hogy miért, csalódtam a Prohardverben, nem kellett írnom topikban hogy letiltsanak, és azt is elmondtam hogy ez az új felhasználó és ezt szeretném használni, mert a másikat nem lehet! Még kerekebben le tudom írni ide a történeténetemet de legalább látja más is!
Vásárolni tudok ha azt se szabad kérem tiltsanak ki legalább megbízható vásárló még lehetek.
Üdvözlettel: Windisch László Valentin 2024.08.07[ Szerkesztve ]
-
Winlacival
újonc
"A hirdetési jogosultságát véglegesen megvontuk a következő ok miatt:
Tisztelt Hardverapró Felhasználó!
A hirdetési jogosultságát megvontuk:
- összes aktív hirdetése archiválva lett a Hardverapro.hu-ról
- hirdetést nem tud feladni, módosítani
- ha új felhasználót regisztrál azért, hogy továbbra is tudjon hirdetni, akkor az összes felhasználóját véglegesen kitiltjuk (azokat is, amelyeket a jövőben készít; oldalunkon soha többet nem lehet jelen!)
Köszönjük megértését!
Fontos információk a jogosultság megvonásáról:
- hirdetést nem tud feladni, módosítani, archiválni sem
- ha másik felhasználói fiókot regisztrál azért, hogy továbbra is tudjon hirdetni, akkor az összes felhasználóját véglegesen kitiltjuk (azokat is, amelyeket ez után készít)
- ideiglenes megvonás esetén a megadott idő lejárta után visszakapja minden jogosultságát, végleges megvonás esetén viszont csak akkor, ha minden problémás hardveraprós ügyét rendezte
Köszönjük megértését!" -
Winlacival
újonc
Pontosan ezért szerettem volna megváltoztatni, de nem lehet amíg nem erősítem meg a régit, amit ezért szeretnék lecserélni! Csodas a régi email annyira régi hogy a régi telefonom ami másodlagos telefonnak volt használva már akkor is amikor volt használva bevolt jelentkezve rajta a régi emailre elővettem és kiléptetett a gmail hogy jelentkezzenbe újra és akkor jöttem rá hogy biztos valami specko jelszót adhattam meg mert, sehogyan se sikerült belépnem. Mivel szerettem volna hirdetést feladni, és ott így nem lehet csináltam egy új felhasználót, más hol ha inaktiv egy fiók mert már nem akarják használni vagy csak már nem látogatja a tulajdonos törlik esetleg ha nem fér el itt a szerveren, akkor töröljék de ne az újat ahová betud lépni a felhasználó és elmondja hogy ezt szeretné használni!
Tehát:
1. Nem Multi regisztráció, mert érdemben nem lehet használni az előző felhasználót mert nem lehetett addig hirdetést feltenni, csináltam egy újat és elmondtam a kérdésre hogy az új felhasználót szeretném használni a továbbiakban! Nem értem miért nem lehet egy Új felhasználót csinálni, még emailje közösségi media felhasználója is lehet bárkinek amennyit csak akar, személy azonosításra szolgáló okmányom is van több személyi igazolvány jogosítvány, és út levelem is van!
2. Megtiltották a hirdetést feladását ezen a fiókon is, nem volt problémás hardveraprós ügyem, nem volt negativ értékelésem sem az előző fiókon és üzletet se tudtam csinálni ezen a fiókon mert még előtte elvették a hirdetés feladás lehetőséget és arkhiválták az összes hirdetésemet és azóta sem tudok feltenni!
3. Ha ezek utan csinálok egy harmadikat, az nem: -
multireg vagy kamu profil ezek hamis vádak,
a felhasználót kellene segíteni, azért mert valaki PH rangos.. attól még tévedhet egy újonccal szemben is! -
Winlacival
újonc
válasz Piloss #23716 üzenetére
Nincsenek nehézségeim ezen a téren másfèl éve szerettem volna a régit használni azóta csináltam egy újat 3-szor le írtam hogy ne tiltsák le, akkor nem lehetett használni a régit most már van új, ezt az emailt használom mester1es@yandex.com ezzel a felhasználóval Winlacival! Ha maga megengette hogy nehézségnek nevezze hogy egy felhasználó tisztázza magát és csak ugyanazt hajtja akkor meg kell kérdeznem hogy önnek milyen nehézségei vannak, vagy írja le hogy nem döntheti el egy felhasználó hogy melyik fiókját használja, ebben az esetben elkezdhetik kitiltani a család tagjaimat is mert, talán öket megkérhetem hogy tegyenek fel hirdetést, nekem ha én nem tudok,
Igen tudok olvasni, maguk tudnak? Nem mondom hogy nem tudnak csak kérdem most írtam le ötödjére a kerdésükre a választ mert önök kerestek meg engem hogy melyik felhasználót szeretném használni, és a teljes körű válaszom az volt hogy ne tudjanak multireggel, meg kamu profillal vádolni, de ennek ellenére még is csak tették!- elmeséltem hogy hogyan lett új felhasználóm!
Azért csináltam újat mert újat csináltam!Tudnak olvasni?
-
Winlacival
újonc
válasz Winlacival #23717 üzenetére
Nincsenek nehézségeim ezen a téren másfèl éve szerettem volna a régit használni. Azóta csináltam egy újat amire 3-szor le írtam a kérdésükrea választ, hogy ezt használom még se hagyták hogy ezt használjam nem tudok terméket eladni, pedig feleslegesek és szükségem van az eladásból származó pénzre a saját védelmemre! Akkor nem lehetett használni a régit most már van új, azt sem lehet, ezt az emailt használom ezzel a felhasználóval, most írtam le 4szerre, mert ez működött volna ha nem korlátozzák olyan készségesek lennének a probléma megoldásában mint a vádolásban(kamu felhasználó, multireg, és nehézségei vannak) tehát ha a probléma megoldására fektetné a hangsúlyt feloldhatná, a fent idézett, fiók zárolást egy gomb nyomással, most már tudja hogy mitörtént mit szeretnék és miért, miért nem teszi meg, maga megengette hogy nehézségnek nevezze hogy egy felhasználó tisztázza magát és csak ugyanazt hajtja akkor meg kell kérdeznem hogy önnek milyen nehézségei vannak, vagy írja le hogy nem döntheti el egy felhasználó hogy melyik fiókját használja, ebben az esetben elkezdhetik kitiltani a család tagjaimat is mert, talán öket megkérhetem továbbra is hogy tegyenek fel nekem hirdetést, ha én nem tudok, ha már kinyomozta hogy szerencsétlen nem tud eladni mert tiltjuk, tiltsanak ki aztán töröljék ki a kommenteket!
Igen tudok olvasni, maguk tudnak? Nem mondom hogy nem tudnak csak kérdem most írtam le ötödjére a kerdésükre a választ mert önök kerestek meg engem hogy melyik felhasználót szeretném használni, és a teljes körű válaszom az volt hogy ezt az újat és hogy ne tudjanak multireggel, meg kamu profillal vádolni, de ennek ellenére még is csak tették!
- elmeséltem hogy hogyan lett új felhasználóm!
Azért csináltam újat mert újat csináltam!
Azért csináltam újat mert a régi nem ment, most már elő álltak a megoldással amikor mindegy, oldják fel ezt a profilt, ha alaptalanul lett letiltva aztán eldöntöm melyiket szeretném használni! EZT EZT EZTTudnak olvasni?
Így csak lejárt a szerkesztésre való idő! -
Winlacival
újonc
Tehát akkor feloldja a korlátozást?
Mindegy elmegyek innen a prohardverröl, 4 Moderatornak se jutott el a füléig! Remél 5.re is más válaszol ilyenkor egyèbkènt meg beszélik egymással, vagy csak mindenki mondja a saját süket dumáját! -
Winlacival
újonc
válasz Piloss #23721 üzenetére
Bocsánat! Értem!
Azért ezt itt hagyom:
Nincs jogosultság Nem adhatsz fel hirdetést az alábbi ok miatt:
Tisztelt Hardverapró Felhasználó!
A hirdetési jogosultságát megvontuk:
- összes aktív hirdetése archiválva lett a Hardverapro.hu-ról
- hirdetést nem tud feladni, módosítani
- ha új felhasználót regisztrál azért, hogy továbbra is tudjon hirdetni, akkor az összes felhasználóját véglegesen kitiltjuk (azokat is, amelyeket a jövőben készít; oldalunkon soha többet nem lehet jelen!)
Köszönjük megértését!
A korlátozás végleges.
Kiváncsivagyok ha valakit ez fogadna ha hirdetést szeretne feltenni, a fentiek fényében mit szólna!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest