- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gerner1
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Már közbe nekem is sikerült. Először nem tudtam mi van, nem vágtam hogy élesztik egymást.. annyiszor felélesztették egymást, hogy már super über mega giga hiper badass raging nemtom mik voltak már. Lőszer meg nuku. Második nekifutásra ledaráltam mindkettőt nagyon pici HP-ig, aztán az egyik mikor meghalt gyorsan bezúztam a másikat is, így nem volt ideje éleszteni

Aztán megöltem a kukacokat is, de nem volt semmi a ládában. (Lehet találni a pályán 5 db csalit: fehér, zöld, kék, lila, sárga. Mindegyikkel egy-egy nagy kukacot lehet idézni a pecabotoknál. Ha mind az 5 meghalt ki tudod nyitni a ládát. Gondolom erre már a többség rájött, de aki még se, annak leírtam
)
Nagyon jó poénok voltak benne.SPOLIER:
Mikor a robot szerelmet vall Moxxinak, az meg csak flegmán annyit válaszol, hogy "Vault Hunter, öld meg", na ott sírtam

SPOILER VÉGE
Én nem vagyok egy nagy DLC támogató (jobbak voltak a teljes árú kiegészítők régen), de ezek a Borderlands-es DLC-k mind megérik az árukat. Főleg ha ilyen olcsó, mint most.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Scar G634 / 16" Mini LED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + extrák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Fekete Színben 100% Akkuval 6 Hónap Jótállással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)