Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 40 óra játék után léptem meg a 40. szintet. Még nem fejeztem be az alapjátékot (bár már a vége felé tarthatok), mert közben elkezdtem a DLC-ket is.
Eléggé össze-vissza lépem a szinteket, mert előfordul, hogy jóval kisebb szintű mellékküldikért megyek vissza, azok meg már alig adnak XP-t, azokban ellenfelek többnyire semmit.
Dr.Ned-del már kész vagyok, most General Knoxx-ot nyomom, és jól jön a változatosság, na meg az utóbbi tartogat kihívást rendesen (Dr.Ned könnyű volt, de itt rengetegszer meghalok). Viszont az alapjáték végjátéka meg várhatóan könnyű lesz, mert az 40 alatti karakterekre van tervezve.
Amúgy sokan nem ajánlják a Dr.Ned-es DLC-t, pedig eszméletlenül jó a hangulata. A horrorfilmeké (mert hogy zombis) keveredik a Borderlands egyedi atmoszférájával. Ráadásul jól eltalált bossok vannak, és rengeteg jó cuccot lehet benne összeszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest