- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
-
Ájvé
veterán
válasz
ThorMANfa
üzenetére
Akkor újra bocsánat, elfelejtettem.
RR szobor kell, egy szép napon mikor doki event van boostolj be, csináld meg a napi feladatot (5 győzelem) és nyomd le a dokit, közben keress pár játékost akit biztosan le tudsz nyomni és még ad is valamit. 3 óra alatt ha szerencséd van összejön a nyersanyag. Esetleg csináld hétvégén mikor itt a tengeralattjáró, hátha ad kis nyersanyagot, a jegyeket már most is kezdheted gyűjteni.
Számtalan módja van a nyersanyag gyűjtésnek, legyél ügyes. -
Ájvé
veterán
válasz
ThorMANfa
üzenetére
Legtöbbször RCMZ-t használom (3 rifle, 1 cyro, 1 medic, 3 zooka), főleg játékosok és a napi eventet (doki stb) csinálom velük. Ha van ahol bevethető akkor op-n is, ha nem akkor átállok másra (HZ vagy ami kell, de zookázni nem tudok, legtöbbet hackelni szoktam). RCMZ-hez Kavant használom általában, 3. képessége a Second Wind nagyon hasznos ebben a csapatban, újratölti a rifleket.
-
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz
ThorMANfa
üzenetére
Kiskarim 53-as és 60 vagy a felettieket is sokszor könnyedén lenyomok (leginkább kék szobor függő, mert ha nincs akkor szinte biztos lenyomom akkor is ha 65-ös).
8. hajó az kell mielőbb, alacsony a HQ-d? Amint lehet azt fel kell nyomni, 53-as szinten már nyomtam is 21-re és amint tudom megy majd 22-re. Utána Armory-t kell nyomni és az egységek szintjén, ez után jön a Gunboat és a hajók. Minden más ez után. -
Ájvé
veterán
válasz
ThorMANfa
üzenetére
Sniper? Az melyik?
Vannak populáris buildek, érdemes azok közül szemezgetni.
HZ, (heavy+zooka), egyik legnépszerűbb és nagyon hatékony, op-n aki nem tud zookázni annak ez a minimum.
RCMZ (rifle+cyro+medic+zooka), nagyon hatékony kis build, ha nincs kék szobra a játékosnak akkor gyakorlatilag biztos a siker. Op-n viszont nem nagyon használható sokszor.
Régebben még nyomtam ilyet is:
SHCZ, (scorcher+heavy+cyro+zooka), ez se rossz még. Op-n ez se túl jó.
Warrior se rossz, én csak akkor nyomtam mikor bugos volt és brutál erősek voltak, bárkit lenyomtál pillanatok alatt, volt aki op-n coret verte szét vele
de csak mert bugos volt. -
Ájvé
veterán
válasz
ThorMANfa
üzenetére
Szint csak egy merő, hogy mióta játszol. Ha támadó játékos vagy akkor 50-55 körül már ugyan azt tudod nyújtani támadásba mint egy 65-ös játékos (vagy többet ha nem támadó játékos). Ezzel arra akartam rávilágítani, nagyon sok múlik a játék stíluson és persze a tapasztalaton is a játékban. Van aki kék és zöldeket pakol le (külföldi fórumokon "Turtle" azaz teknősnek hívják őket) van aki meg piros és lilát használ csak és támadó játékos. OP-n nyilván az utóbbiak fognak érvényesülni, főleg a jó zookások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa Rally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de csak mert bugos volt.