- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
Igen, pára igényesek. Én is naponta spriccelem a leveleit a fikuszaimnak. Ha alápolcoltál, és nem a táljába rakod a vizet, akkor úgy jó. Szobai bonsaioknál nem nagyon van ilyen. Leveleket szinte folyamatosan hoznia kell. Ha nem látsz rajta rügyeket, akkor az baj is lehet. Levelei, ágai magyon intenzíven tudnak nőni. Nekem a nagy fikuszom, amit fentebb linkeltem, úgy 1-1,5 hónap alatt hozott egy 10-15cm hosszú ágat, ami már kezd fásulni, de még a fásulás előtt kötözővel eltereltem a jó irányba. Én a tiédet majd egy kis öregítés után egy "sziklába" ültetve tudom elképzelni
.
-
KonzolKartel
őstag
Fiatal, és szerintem Ginseng, vagy talán Benjamina, de a leveli alapján inkább ginsenget mondenék. Mindig tartsd nedvesen a talaját. Amikor már látod, hogy szárad a talaj, akkor áztasd be felforralt, majd utána le hűtött(szoba hőmérsékletűre) vízbe, addig, míg abba nem hagyja a buborékozást.
-
KonzolKartel
őstag
A nagy ficusom lehullatta nagyon sok levelét, de már abba hagyta, megszokta az új helyét. Kérdés az lenne, hogy a lehullott levelek visszanőnek e. Illetve, ha nem, ha megmetszem az ágakat, ahonnan lehullott, tovább nő, és jönnek az új hajtások?
-
KonzolKartel
őstag
Nekem jelenleg két ficus ginsengem van. Az egyiket két éve nem ültettem át, gyanítom, hogy ráférne már. Magam nem merem, tudtok pesten olyan helyet, ahol megcsinálják? Ma vettem az Ikeában egy másik ficust, bár ez marha nagy, nem találom a helyét egyelőre. Adtam neki egy kis tápos vizet, hátha nem dobja le a jelenlegi leveleit. Délutáni órákban kapja a fényt, de akkor sem túl sokat, így mesterséges fènnyel szeretném táplálni. Mekkora led izzó kéne? Ùgy 60-70 centis a fa, holnap meg mérem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest