- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
köszi szépen.
nekem elsősorban azok a fajták tetszenek, amiknek pici levelei vannak, de abból minél több.sajnos úgy látom pont azok a macerásabbak...
3 lehetséges helyszín van a lakásomban, egyik sem túl ideális. (mind a 3 helyre szeretnék tenni valamilyen növényt, csak próbálnám megtalálni hova melyik lenne ideális)
1. Polc az ablak mellett. Mivel ugyanazon a falon van, mint az ablak, így közvetlen napsütést sosem kapna, csak szórt fényt és abból sem olyan nagyon sokat, mivel inkább a sarokban van az egész. Ráadásul a polc alatt 20 centivel ott a fűtőtest, ami télen problémákat okozhat.
2. Az ablak másik oldalán ugyanilyen polc. Itt sokkal több a fény, (napi 2-3 óra direkt napfény is) és nincs alatta fűtőtest.
3. Az ablakkal szemben a szoba másik oldalán (kb 5 méterre). Egy beépített szekrényben lenne kb 40x40x40cm-es boxban, aminek csak az eleje nyitott. Szóval természetes fény nincs sok. De a box tetjében van egy spotlámpa, azzal tudom világítani naponta pár órát, ha szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged