Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszika0216
csendes tag
Szia!
Üdv itt
Hát az az igazság, hogy magból mire igazi bonsai lesz az min. 15-20 év. Ezért Én "bonsai" magról nem is próbálkozom, meg hát amit bonsai mag néven árulnak az sajnos átverés. Ugyanis hiába bonsai fa mag termése, attól még nem lesz abból bonsai ha elülteted. Ha kiülteted szabad földbe ugyan úgy nagyra fog nőni. Próbálj meg tavasszal Yamadorit keresni, az egyedi is. Nekem van már juhar, puszpáng,selyemakác és gyertyán Yamadorim. Az tény, hogy lilaakácot magról ültettem, mert azt csak nagyon fiatal korában lehet alakítani, mert nagyon hamar elfásodik a szára. De sok sikert és kitartást kívánok. Esetleg bonsai fád már van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 26
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest