- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Az enyémen sem. Most úgy néz ki, mint egy mini köcsögfa. Viszont ha levelet metszettem, akkor utána elkezdett kókadni az egész friss ág is. Lehet, túlzottan megnyestem, de én is túl vagyok az átültetésen és a gyökérmetszésen. No, bízom benne, hogy észhez tér, mert látszik benne az élet, nem száradt ki. Lehet, lustább fácska az enyém...
-
nyuszika0216
csendes tag
szia!
próbáld meg az átültetést, lehet hogy a földdel is gond van, (így lehet meglátod, hogy a földben vannak-e kórokozók) de mindenképpen Akadama legyen vagy még a Frux. mert hiába a tápoldat lehet hogy már kicsi neki a hely. átültetéskor a gyökérmetszés is segíthet, mivel gyökérkapirccsal fel kell lazítani a gyökérzetet, és a gyökereket is vissza kell metszeni. azért érdemes szakszerű bonsai boltból vásárolni, mert ott az eladó megtudja mondani mikor volt utoljára átültetve, mibe, és ott ilyen tápoldatot használtak. de szerintem rendbe fog jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged