Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Visszanéztem a rozis topikban és ezzel nekem elég sok gondom volt annó, amikor kipróbáltam (még a wcg előtt), ezért sem zavart, hogy a régi boinc-ra épül a wcg-s.
(#806) Joci10 :
"Viszont pont ezért én nagyon hihetőnek tartom azt az álláspontot, hogy azért nincs már külön WCG-s BOINC, mert a 'sima' BOINC is jól kezeli a WCG-t."
Akkor viszont nem értem, hogy a letöltés menüben miért csak a régi wcg-st ajánlja fel. Nyilván valami (rejtett) oka..."...de ha mentesz, akkor szerintem semmi bajod nem lesz majd egy próbától..."
Ez lesz amint lesz rá időm. De mint fentebb írtam, az újjal akadtak gondjaim. (a mostanitól sokkal zavaróbbak)"nem próbáltam, és nem is használom"
Még mindig S@H?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- PayPal
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Legutóbb amikor néztem még nem volt belőle újabb változat.