Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
- Amazon Kindle JailBreak
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem is volt ilyen,de csak vagy 3 verziónál.próbálj meg 1-2t vagy a rosettásoknál esetleg érdeklődj,h nem érzékeny-e arra a verzióra.amúgy gyere wcgzni
Thrawn: Stabilokat raksz fel?Eddig minden bétát felraktál
Ha nem volt 3hétig akkor beleírtál a kódba,és azt felrakattad új bétaként
-
Thrawn
félisten
A Rosettás csomagokról lőnél nekem egy képet Boinc-ból?
Amúgy gyere WCG-znikem: én nem haszálom a képernyővédő módját Vista-n. Arra figyelj, hogy adatvesztés fordulhat elő ha újraindítod vagy leállítod a géped! Megoldás: Boincból ki kell lépni, majd miután kiírta az adatokat a merevlemezre mehet a kikapcs vagy a restart.
A másik ami erősen javallott, hogy ha lehet de a default könyvtárba legyen feltelepítve (Program Files\Boinc) hanem alahova máshova. Pl. c:\Boinc. Nekem egy másik meghajtón van.
Sajnos ezek a problémák mindaddig fennálnak, amíg meg nem érkezik a 6-os Boinc ami full Vista kompatibilis lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen joysticket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest