Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdz
tag
Nekem nagyon bejön a játék...
a vezetés közbeni szaggatást megoldja egy escape, majd vissza a játékba, ez 1sec és attól kezdve nem szaggat többet...
ami nekem gáz:
-az aútó hangja iszonyatosan recseg meg gerjed, hiába van levéve a hangminőség...
-rendszeresen kifagy a térkép, ami nélkül elég nehéz eligazodni a nagyobb küldetésekkor, és ezt csak egy restart oldja meg, de az is csak ideiglenesen
Amit meg olvasgattam az 1.2-es patch-el kapcsolatban, az ezekre a problémákra nem vonatkozik
jah, és még egy bug: miután megtanultam repülőt vezetni, láthatatlanná vált az oktató modellje...amikor odamegyek tudok vele beszélni, meg nem tudok átgyalogolni rajta, de abszolúte nem látszik...gáz...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Gainward RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Phoenix Eladó!
- Dell Latitude 5450 Újszerű,Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári garancia 2028-ig
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest