Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz dragonfx #7934 üzenetére
Nem is azé mondtam . ...de reggel nem úgy keltem fel, hogy du. egy ilyen kocsit fogok vezetni. Hála családban marad, úh lehet még meghajtom majd.
szerk:
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz tibi666 #7937 üzenetére
Nem mozgat a presztízs engem sem, csak úgy elsőre meglepő volt az udvarisság, ennyi. Engem csak egy dolog izgat. Hogy minél előbb legyen egy bmw-m és az sem érdekel, ha csak E30 lesz először, de bmw lesz az tuti. ...mert a bmw életérzés...
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Videón a BMW M3 GT4
Aki még nem látta volna.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz MPowerPH #7962 üzenetére
Ez oké, de én nem alázási szempontokat venném figyelembe, hanem a kényelmit.
Nálam ez előbbre van, minthogy "streetracerkedjek", mint a sok vérpistike szervdonor jelölt.
Amúgy a 170 lovas E92-höz sem éreztem annyira lomhának az autováltót, persze ez nézőpont kérdése.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz MPowerPH #7964 üzenetére
Jó a fogyiban igazad van, viszont a kényelem megér ennyit, persze szigorúan szvsz.
Gyorsulgatásra E36 M3-at vennék inkább.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Ezért nem sok az 5.5?
-
Vandit.
addikt
Ez bejön csak túl sokta tartja szvsz.
-
Vandit.
addikt
válasz dragonfx #7998 üzenetére
Hát figyi. 1 éve kb pont néztem egy fehér 323 E46 coupe-t kevesebb kilóméterrel és már akkor olcsóbb volt ennél. Úh ez sok, hiába van válság. 2.5-nél többet nem ér szvsz. Nagyon el vannak szállva mostanság és az újaknál is, ahogy mondtad, pont ma néztem én is. Egy 116i alapára 6.5 ? Mire fel? 320 coupe 10.7? Normálisak ezek?
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
Ez nekem nagyon bejön.
-
Vandit.
addikt
válasz tibi666 #8014 üzenetére
Relatív, hogy okádék. Ízlések és pofonok, de nekem akkor is tetszik. Két autó összehegeszteve ezt meg nem is értem.
-
Vandit.
addikt
Az E46-ban jók a dízelmocik? Gondolok itt a 320d-re v. akár a 330-ra például. Érdemes v. felejtős?
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
Aha, ez necc. Akkor marad vmi 323, 325, 328i auto váltóval. E46-ban meddig bírják az auto váltók, ha karban van tartva?
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz dragonfx #8223 üzenetére
X1 nekem is bejön. Meg egy 135i coupe-t is elfogadnék, de a favorit az E46 coupe.
Jó lenne, ha kihoznák hivatalosan is az M1-et. Mert azért valljuk be nem ugyanaz egy 135i M csomaggal, mint egy gyári M-es.[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
válasz Gézengúz #8284 üzenetére
Jól felnyomták az árát ennek is, mint mindegyiknek.
És nekem is kéne. Jobban, mint egy E46 coupe.
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
válasz dragonfx #8285 üzenetére
Azt a sok rohadt irigy kommentelőt. Ha másnak netán jobb autója van az már egyből egy rohadt szemét és tuti bűnöző. Agyarország én így szeretlek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vandit.
addikt
Aki még nem olvasta.
Elfoadnám csak ne lenne ilyen kibadrága fenntartani.[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Jól hallottad - nem egyszer lógott már a levegőben, hogy megszüntetik a hivatalos BMW márkaszerviz státuszát a hozzáállásuk miatt...
Na jah, de úgy tűnik tudják kit kell megkenni.
-
Vandit.
addikt
válasz Integra #8399 üzenetére
nem kell bmw-t venni.
Na ez nem fog összejönni sajna. Sajnos én elvakult vagyok a bmw iránt és totálisan elvesztem a józan ítélőképességemet.BMW001: Én a tankolást is beleszámoltam a fenntartásba. Szvsz vegyes 15-el azért el lehet járkálni vele. Az adó meg a bizti van sokba, bár ugye ezt is meg lehet okosítani.
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz Integra #8403 üzenetére
Szerintem a legfontosabb - azon kívűl, hogy esetleg márkahű vagy - hogy mire szeretnéd használni és milyen szempontokat tartasz előtérben. Sportosság, kényelem esetleg mindkettő stb. Szvsz jó az X3 nem bánnád meg.
BMW001: Nekem egy 730i is elég lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Szerintetek?
Mercit ne BMW-t!A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Szerintem meg nem. A merci mitől kényelmesebb? Extrákkal telerakhatom mindkettőt és simán elindulnék egy 5-össel is egy nagyobb túrára, akár 4 személlyel is, úgyhogy nem értem. Persze lehet, hogy bennem van a hiba, meg én eleve elfogult is vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz Integra #8438 üzenetére
Ez oké, de egy autó nem csak a futóműtől kényelmes szvsz.
Szóval ez a cikk azért kicsit elfogult vagy, hogy is mondjam, olyan lehúzós.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz tibi666 #8446 üzenetére
Mondjuk szerintem itt senki sem fröcsögött elvakultan, az másik topikokban szokás.
Meg, akkor miért hasonlítunk egy 335i-t egy 2 tonnás luxusautóhoz?
Az ötös egyszerűen nem kéne, semmilyen kivitelben, Hármas BMW-t pedig akkor vennék C Merci helyett, ha ugyan fontos a luxus, de a kényelem mellett ugyanannyira vágynék még a vezetési élményre is, és megengedhetem magamnak, hogy egy háromszáz lóerős, vagy annál is erősebb modellel ajándékozzam meg magam.
Ezt meg nem is értem. Az ő olvasata szerint csak a 335i megy elég dinamikusan? Hát nem tom...
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz tibi666 #8451 üzenetére
A két tonnás luxusautót te hoztad fel.
Amúgy meg lehet, hogy elvakult vagyok, de nem is tagadom.
Nekem tuti bmw kéne és nem csak azért mert bmw, hanem mert esztétikában számomra többet ad, mint egy merci v. akár ajudi. A kényelem meg mindháromban megvan szvsz, persze ez si relatív. Ámen.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz tibi666 #8453 üzenetére
Leszámítva a motor erejét még egy M5-ös sem nyújt olyan vezetési élményt, amely vetekedhetne azzal, amit bármelyik könnyű, 200 lóerős sportkocsiban tapasztalhatunk. Akkor meg minek erőlködni?
Azért ez kicsit... Ergo egy Civic Type-R jobb, mint az M5 vezetési élményben. Igaz mivel egyiket sem vezettem, így ezt nem tudhatom, de kétlem, hogy annyira rossz vezteni az M5-öt.
mikor sorra kell majd kerülgesd az aknafedeleket, meg a kátyúkat, hogy maradjon valami a vesédből, és ezt minden reggel, este munkábamenet meg kell csinálnod, akkor rájössz, hogy ezeket nem ide tervezték.
Ebben igazad ven, de ettől még bármilyen autóval ugyanúgy kerülgetni kell és tönkrevágja ugyanúgy azt is.
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Pont ez a lényeg, hogy a bmw tudja mindkettőt szvsz.
Ez a sportos meg kényelmes autó nem létezik szöveg, hát ez elég lol.
Először határozzuk meg a sportosság és a kényelem fogalmát és utána jelentsünk ki ilyeneket.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz Integra #8456 üzenetére
Fenntartom ezt az állításomat, max annyit fűznék hozzá, hogy egy bmw-t mondjuk előbb tönkrevág ez az igénybevétel, de ettől még más autónak sem tesz jót. Vagy ezek szerint a magyar utak csak a bmw-t teszik tönkre? Vagy vmt félreértettem?
-
Vandit.
addikt
válasz rootkiller #8542 üzenetére
Amúgy a fasznak jössz ide és isteníted itt a szaros szeátodat egy bmw topikban...
Én például qrvára nem vagyok kíváncsi a szeátra, úh mehetsz is tovább, trollkodjál máshol...[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
válasz rootkiller #8640 üzenetére
Ja a bmw az már csak ilyen szarokat tud csinálni... Bezzeg a matchbox seat az nagyon tuti.
-
Vandit.
addikt
válasz rootkiller #8642 üzenetére
Bármelyik seat ehhez az 5-ös képest igencsak matchbox kategória. értsd: játékautó.
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz Integra #8676 üzenetére
kell egy x5 3.0d és senki sem baszogat, senki sem gecizik, gyűlöljenek érte, tényleg lekell szarni és saját nyugalmad is megvan.
Pontosan. Le kell szarni mindenkit, utáljon, ha attól neki jobb lesz, de legalább tudod, h neked jó és ennyi. Ők meg irigykedjenek...A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Az a gond, h fél éve is ennyire tartotta előtte meg 1.9-ért árulta. Gondolom jövő tavasszal is ennyiért fogja árulni, közben meg csak mennek bele a km-ek. Ettől függetlenül kéne.
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
válasz tibi666 #8891 üzenetére
Az okés, de némelyik hsz eléggé kihegyezi csak a bmw-re ezt az egész dolgot. A bejegyzéssel nincs baj.
-
Vandit.
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.