- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kagyula
aktív tag
Köszi!
Hát estin nem túl nagy a választék, akkor gyakorlatilag ami felvehető, mindent fel kell vennem.
Üzleti komm.(4kr) Információs társadalom(2kr), és FITK(4kr) vannak meg. Ezek mellé akkor még a szociológiát felvennem (csak a szociológiát indítják munkaidőn kívüli időpontban), hogy meglegyen a 3+10.donjohnson:
Megvárjuk amíg összegyűlik legalább kettő, azonos tematikájú kérdés.Lehet hogy csak urban legend, de hallottam olyat, hogy 210 az össz. kredit ami kell a diplomához, és ha többed van, azt kifizettetik.
-
kagyula
aktív tag
Sziasztok!
NIK/esti -n vagyok, és a következőkkel nem vagyok teljesen tisztában:
Mennyi kreditnyi szabadon választható tárgyat kell elvégezni?
Azon belül kell-e differenciálni, hogy gazdasági, vagy egyéb lapra tartozó tantárgy?
Eddig 10 kreditnyim van, emlékeim szerint elégnek kellene lennie. -
kagyula
aktív tag
válasz
Jhonny06 #3814 üzenetére
A processzorok utasításszintű kezeléséhez kell az archi 1, ahhoz meg a digitális technika 1-2.
Úgyhogy tárgyat felvenni csak lassan, szépen, ahogy csillag megy az égen.
Az informatikai rendszerelemeket próbáld meg felvenni, annak nincs előkövetelménye. Bár a zh az elég kemény volt Dr. Györök Györgynél, de sokadikra majdnem mindenki átment. -
kagyula
aktív tag
Úgy tudom még hivatalos tételsor sincs.
Attól hogy Csink háttérbe vonul, nem hiszem hogy gyökeresen megváltozna a szigorlat anyaga. Néztem a mostani AAO diákat, u.a. mint Csink tanárúré, csak talán érthetőbben, meg a Minotaurusz-Afrodité fonolgombolyítás nincs benne, és pár apró változás van még.
Amúgy nyakunkon a szigorlat, és tényleg kissé ködös még a dolog, de azért van mit tanulni. -
kagyula
aktív tag
Küldenék egy hűvös habos korsó sört a Neptun-t üzemeltetők anyukáiknak, csuklás ellen.
-
kagyula
aktív tag
válasz
#19617792 #2714 üzenetére
Ebben a félévben 5000Ft/kredit-et hallottam.
Hát tegnap óta nekem is görcsben volt a gyomrom, mert AAO-nak én is másodjára futottam neki, de szerencsére most megkaptam az aláírást. C csoportot írtam és a játékfa húzott ki a sz*arból szerintem.
Hétfőn nem próbálod meg az aláíráspótot? -
kagyula
aktív tag
Hali,
NIK-es estis vagyok, most végeztem az első évvel. Felvettem következő félévre a "Jogi és államigazgatási ismeretek" tárgyat, amiből van elmélet, meg gyakorlat. Mondjuk el nem tudom képzelni milyen lehet a gyak. Dr. Csatári András az oktató. Na most ez ütközik nekem rendesen egy másik tárggyal, amire mindenképp be akarok járni. Nyugtasson meg valaki, hogy előadásra járás nélkül is meg lehet csinálni ezt a jogi izét. -
kagyula
aktív tag
Közgáz vizsgám TG.F.18 teremben lesz. Ha jól sejtem ez a Tavaszmező u.? Még sosem jártam arra, valaki tud esetleg egy házszámot mondani, vagy hogy mégis merre keressem az épületet?
-
kagyula
aktív tag
válasz
#19617792 #2043 üzenetére
Sose bánd hogy belekezdtél a suliba, bármit tapasztalsz, azzal tuti több leszel. Tény hogy nehéz a suli, de szerintem nem kíván különleges agyi képességeket. Inkább a seggelés, gyakorlás és kitartás, meg jó idegek kellenek, hogy újból neki tudjon futni az ember annak ami nem sikerül.
A négy órát azt hogy érted? Nekem például hétvégenként 10-12 óra időt vesz el a tanulás, de az oop-t valószínűleg így is dobni fogom. -
kagyula
aktív tag
válasz
#19617792 #2015 üzenetére
Én estin járok NIK-re, addigra már az előző előadások hallgatói elég jól belehelik a termeket, nincs hideg probléma, viszont cserébe elég büdös van.
Elsős vagyok, anal zh-m nekem is 30 pontos lett,
Dm-et is akörülire saccolom,
IEA -t is most írtunk, az is megvan szerintem.
Fizikából megvan a mechanika zh,
OOP-t viszont be'optam.
Ennyi a mérlegem egyelőre. -
kagyula
aktív tag
Csatlakozva az előttem szólóhoz, de pontosítva a mondandómat, keresném a következő jegyzeteket, pénz alapú 'kölcsönösen jóljárunk' típusú üzlet létrejöttéhez:
BMF00182[1148] Fizika példatár Lőkös-Mayer-Dr Sebestyén-Tóthné
BMF00181[1160] Fizika Lőkös-Mayer-Dr Sebestyén-Tóthné
BMF00316[1190] MATEMATIKA FELADATGYŰJTEMÉNY dr. Baróti, Kis, Schmidt, Sréterné
BMF-NIK-5003 Diszkrét matematika példatárValamint jó tankönyvet Analízishez, Diszkrét matekhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest