- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
C^^
őstag
válasz
Dr. Student #3855 üzenetére
Angol linalgot, vagy a Matematikai probl. megoldását fel tudod venni, ha találsz rajta helyet.
Szerk.: Ja, és angol szaknyelvet is biztos, viszont ahhoz nyelvvizsga kell. Gondolom ilyen alapon az egyéb nyelvi tárgyakat is fel lehet venni.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Dr. Student #3853 üzenetére
Gyakorlatilag semmit, minden szabadon választhatóhoz kell a közgé II - még akkor is, ha esetlegesen nem lenne odaírva, mert akkor a TO ledob.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Dr. Student #3618 üzenetére
Igen, de csak azért, mert a normál zh időpontra lusta voltam elmenni és az azt pótlóra is..
De legalább így mondhatom, hogy elsőre meglett.
Azért nice, pedig egy előadáson se voltam (nem költői túlzás, konkrétan tényleg nem). Akkor láttam először az előadót.
(Nem dicsekvésképp.) (Mi ültünk a tanári asztalnál, TG.F.17)
-
válasz
Dr. Student #3543 üzenetére
Igen.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Dr. Student #3395 üzenetére
Jaa, tudom mi a gond:
Vezérlőpult -> Regional Settings -> Language -> és ott van egy olyan opció, hogy "Install Languages". Betallózod az .iso-ról a fájlokat és ennyi.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Dr. Student #3393 üzenetére
Hát erre nehéz mit mondani.. nyáron elég sok Lang. Packet telepítettem különböző Win 7-es gépekre és volt hozzá telepítő. Szerintem böngészd végig a mappákat, nincs jobb ötletem, bár ezt gondolom már megtetted. Amúgy MSDN-ről letöltött Win-nek nem kéne magyar nyelvet tartalmaznia?
-
Jhonny06
veterán
válasz
Dr. Student #3391 üzenetére
Mi a gond vele? Telepítés után a vezérlőpultban át kell állítani a dolgokat, nem lesz automatikusan magyar. (Terület és nyelv beállítások menüpont, illetve ennek az angol megfelelője.)
-
moha21
veterán
válasz
Dr. Student #3186 üzenetére
BME-n lehet ez a BMF. Itt azt hiszem 3. tárgyfelvétel után van ilyen kreditenként fizetés. TVSZ-ben benn van.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Dr. Student #3093 üzenetére
Ráadásul közel van relatíve mindenhez, ami Bp. Illetőleg ha Kandós leszel a Bécsi úton, akkor elég 7.55kor kelni
-
válasz
Dr. Student #3093 üzenetére
Áldott hely... sok csajjal megáldott!
-
tildy
nagyúr
válasz
Dr. Student #3061 üzenetére
Kozepiskolas anyagbol kerdeznek benne. Azer t iratjak , mert egyes dikakok hajlamosak voltak hisztizni, hogy megvagtak oket analbol, mentek anyukahoz sirni, az meg ment a suliba, miert vagjak ki a gyereket vizsgarol . ( Csak aztan ott volt ez az eredmeny, hogy meg a kozepiskolas matekot se tudja).
En azt mondom, nezd at amit erettsegire tudni kellett, nagy meglepetes nem erhet.
-
C^^
őstag
válasz
Dr. Student #3063 üzenetére
Arra már nem igazán emlékszem, hogy pontosan hány feladat volt, és mennyi idő volt rá.
Inkább sok rövid feladat volt, mint hosszabbak.
Talán 60 perc, de nem vagyok benne biztos. -
C^^
őstag
válasz
Dr. Student #3061 üzenetére
Szia,
Alapvetően középszintű matek tudás kell hozzá. Emlékeim szerint a legtöbb feladatban arra kíváncsiak, hogy ismered-e az alapvető azonosságokat (hatványozás, gyökvonás, alap trigonometriai azonosságok, átalakítások, stb...), tudsz-e másodfokú egyenletet/egyenlőtlenséget megoldani, ilyesmi.
Úgy emlékszem, hogy volt olyan is, ahol végeredményt kellett megadni, illetve olyan is, ahol ki kellett választani 4 lehetőségből a helyes választ.Kaptatok egy papírt elméletileg, ahol az ajánlott könyvekből vannak összeszedve a gyakorlófeladatok, azokhoz nagyon hasonló feladatok várhatóak.
Asszem' 70%-ot kell teljesíteni, ha ez nem jön össze, akkor részt kell venned a felzárkóztató matek kurzuson, ez alatt 2ZH-t fogtok írni, itt talán 60%-ot kell majd elérni. Ha nem sikerül, akkor a rosszabbul sikerültet lehet egyszer javítani, ha így sem, akkor az egész féléves anyagból van egy pótló ZH. Akinek itt sem sikerül, az nem kaphat aláírást Analízis I-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest