Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rTECH

csendes tag

válasz Khan13 #6838 üzenetére

Prém prog1-ből olyan ZH-kat íratott, h Visual Studio Unit Test-eket írt és a feladatok kb abból álltak, hogy ő megírt előre jópár függvényt, osztályt stb. ami éppen kellett és kitörölt belőle elemeket, amiket a kommentek alapján vissza kellett írni. A UT egyből megmondta, hogy ez mennyire sikerült és pontszámok alapján adott jegyeket. Állítólag csak pár embernek sikerült egyből aláírást szerezni nála, a többi vagy megbukott, vagy aláírás pótlón összehoztak vmit. Legalábbis minden prémes ismerősöm ilyeneket mondott, én nem nála voltam. Amúgy szakértelem abszolút ott van, nagyon nagy tudású és többet is tanít.
    Egyébként, ha jól tudom teljesen más tanterv lesz jövőre, pl. Matlab-os lesz az Anal1 és kiveszik a tárgyak közül az IRA-t. Meg olyat is hallottam, h Elektro-t visszarakják a szakmai szigóba, ahogy korábban is volt.

Apropo, szigó: van MEGAJÁNLOTT szakmai szigorlat, amit akkor lehet kapni, ha a szigós tárgyakból (most ez a Prog1, Prog2, Digit, Digitrendszerek, Szoftech 1) nincs 3-asnál rosszabb jegy és 3,5 vagy afölött sikerül az összesített átlag ezekből + elvileg kell Prog3 is, de ez csak jegy nélkül. Következő évfolyamokon lehet, már lesz Elektro-is, ahogy már írtam. Bukás nem számít, szal ha csak 2. tárgyfelvételkor sikerül, de akkor mondjuk 4 lesz, akkor versenyben vagy. Ezért ha ezek közül valami sehogy sem jön össze 2-esnél jobbra, akkor sokan inkább direkt megbuknak, minthogy szigózni kelljen. :D

Új hozzászólás Aktív témák