- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetta14
tag
Köszönöm, mindkettőtöknek. Remek az összehasonlítő honlap. Gondolom alap EQ-val ment mindkettő. Még ha basszus nehéz zenéket is hallgatok többségben, fül alapján állítanék az EQ-n a Dockin esetében, nagyon elmegy a mély irányba.
Árakat összehasonlítva, most jó deal-nek tűnik nagyon a UE 42k-ért (Turbado), belföldi 2 év garival, illetve a dokkoló most szintén olcsó 6k-ért ingyen fuvarral (Istyle). Ha nem jönne be, akkor el tudom adni árában kb. -
Peetta14
tag
Sziasztok, Denon Envaya-t szeretnék leváltani, mivel leesett egy asztalról, és azóta nem szól rendesen. Van egy Sony XB10 kicsinek, hordozhatónak, amit keresek az egy a kertben használható, nem cincegő, hanem alacsony hangerőn is testesen megszólaló hangszóró. Nem kell könnyűnek lennie, de a strapabíróság fontos. Üzemidő se érdekel annyira, sem egyéb feature.
Erre ugranék rá:
42.000 Ft - Logitech Ultimate Ears Megablast
+ 5.900 Ft - dockoló hozzá
Review-k alapján az egyik legjobban szóló UE, másokkal is összevetve jól szerepel, ebben az ársávban (40k környékén) pedig nem találtam más alternatívát, de nem töltöttem túl sok időt vele. Tudtok jobb dealt, más jobb típust max 50kig? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest