- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Sziasztok,
Apámnak kellene egy Bluetooth hangszóró. Igények nem túl nagyok, csak legyen benne basszus...és legyen hangos
Tópartra és szőlőbe hordaná magával. A keret maximum 10k, a forrás lehet itthoni és külföldi is. -
Samus
addikt
válasz
AllTheBest #4914 üzenetére
A T2 még tetszik is, de ahogy utánolvastam, nem lehet léptetni a számokat, csak play/pause és hangerő állítás lehetséges az eszközről. Tudom, kevés pénz, nagy igények...találtam egy NBY-18 kódnevű eszközt, potom 15 dollárért, elég csábító az ára...
-
Samus
addikt
Sziasztok,
Mi a jelenleg bestbuy BT hangszóró? A kategória aljáról válogatnék kezdésnek. Tehát a 20-22$ max.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest