- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
bepken #18697 üzenetére
nos hát úgy tűnik, hogy a kártyával már nem lesznek jóbarátok, viszont egy ezeréves pendrive már közelebb tudott férkőzni a kis szívéhez és csodálatosan szól a muzsika róla
és tudom, hogy ez a legkiábrándítóbb sztori lezárás, én sem szeretem az ilyet, de ha nem haragszotok meg nagyon érte, én nem szívesen nyomoznám tovább a dolgot, hogy vajon mi lehetett az összetűzés oka szeretett hangszóróm és a microSD között....
minden esetre tényleg köszi a tippeket!
-
bepken
veterán
köszi a tippeket Srácok!
próbálkozok, aztán majd jelzek, hogy mire jutottam
-
bepken
veterán
sziasztok!
adott egy Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition hangszóró, amit most valami elborult és érthetetlen okból "offline" szeretnék használni, tehát microSD vagy USB módban, azonban nem akar összejönni... 16GB Kingston kártyát tettem bele, NTFS fájlrendszer, a zenefájlokat próbáltam gyökérkönyvtárba és alkönyvtárba is másolni, van .mp3 és .flac formátum is....
amikor beteszem a kártyát, akkor ad valamilyen hangjelzést (ugyanezt a hangjelzést adja a "Mode" gomb megnyomására, amivel elvileg a bementei módok között lehet lépkedni)
van esetleg valami ötletetek, hogy miért nem akar működni?
előre is köszi
-
bepken
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest