- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Poor Volta...
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi.
Mennyire járnék jól egy JBL ESC200 hangrendszerrel + egy RCA to Bluetooth átalakítóval? -
törölt tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Olyan hangszórót szeretnék venni, ami rendelkezik BT technológiával.
Havi 1-2 alkalommal házibulit szeretném rajta nyomatni, de a többi időszakban 'csak' rádiót/zenét hallgatnék rajta. Minél hangosabb kellene, minél jobb hangminőséggel. A a pénz amit rászánnék nagyon maximum 80-100 ezer Ft, de az se baj, ha olcsóbban megúszom.
Nézegettem BT hangszórókat, aktív hangszórókat, mini HiFi-ket és marhára nem tudom mit kellene venni.
Anno volt JBL Flip 3-am, majd JBL Xtreme, ahhoz képest, hogy akkoriban az Xreme 3x annyiba került, mint a Flip 3 nem estem hasra attól a teljesítménytől, minőségtől, amit hozott...
Az eddigi kiszemeltek, bár azt se tudom melyik hogy szól, ezért kérnék segítséget:
-SONY GTKXB60B Bluetooth hangrendszer: ~ 90 ezer Ft
-SONY GTK-XB7 Aktív hangfal: ~ 72 ezer Ft
-SONY GTK-XB5 Bluetooth hangrendszer: ~ 50 ezer Ft
-MARSHALL Kilburn Bluetooth hangszóró: ~ 70 ezer Ft
-HARMAN KARDON OMNI 20 Bluetooth hangszóró: ~ 60 ezer FtVagy vegyek egy BT nélkülit, pl: Logitech Z906 5.1, aztán oldjam meg az összekötést máshogy?
Igazából nem fontos a hordozhatóság, mert a házibuli itt lenne nálunk, most az hogy pár métert odébb viszem nem probléma bármilyen súly szempontjából...Mellette meg évi max 4-5 alkalommal lenne hordozva, de akkor is autóval.
Szóval hangos, jó zenét szeretnék, lehetőleg olcsón.
Köszönöm a segítséget. -
törölt tag
Szerintetek mi éri meg jobban? Egy JBL Flip 2 használtan, de csak 4-5 alkalommal lett elővéve, tökéletes állapotban 12 ezerért(20 a legolcsóbb boltban, újonnan) 2x6 W-os vagy egy Huawei AM10 7000 Ft-ért postával együtt(10-11 boltban), 1x volt kipróbálva, 4 W-os ?
-
törölt tag
Hali!
Manapság melyik a legjobb bluetooth hangszóró 10-15 ezer Ft között?
A laptopom(Lenovo Z500) nem túl hangos...ahhoz kellene valami.
Szóval legyen elég hangos...jó minőségben szóljon...ha van ilyen ebben az árkategóriában.
Ha van rajta usb az plusz előny lenne.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Gyúrósok ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sorozatok
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Battlefield 2042
- Windows 11
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest