Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 20230101_102713676_iOS
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cukimajom
üzenetére
Felveszel egy maszkot és egy kesztyűt, bevágod egy zacskóba a cuccot, belógatod a kerítésen a szerelőnek. Problem solved.

(#8569) cukimajom
Az a lényeg hogy ha te elégedett vagy a cuccoddal. Arra az egyre ügyelj hogy ne menj a media marktban a hangszórók közelébe.
Én régesrégen borzasztóan elégedett voltam a GS500-asommal, de elkövettem azt a hibát hogy felültem egy 650-es banditra.
-
carl18
addikt
válasz
cukimajom
üzenetére
Csinálhatod azt is ahogy irtad hogy kicseréled a két gombot
a lényeg a hangerőt fel tud csumázni.
Amúgy egyszer hallottam ezt a modelt, hát a Sencor nem gyárt jó hangszórókat. Szerintem a 10,000 ft-os árat semmikép se éri meg, ennyiért van Divoom voombox outdoor/Onbeat 500 is.
De ott van még a Tribit, vagy az Earfun go. -
válasz
cukimajom
üzenetére
"Azóta is szuperül szuperál, 2-szer volt garanciálisan javítva, mindkétszer azért, mert a hangerő föl gomb elromlott. Tavaly újra előjött, de már nyilván nem garanciális"
Tehát garidőben 2x ugyanaz döglött meg benne, utána is ugyanúgy szar de még mindig szuperül szuperál?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na de hogy talán ötletem is legyen:
A hangerő állítás feltételezem egy mikrokapcsolóval működik. Annak általában van 2-4 lába és kapcsolóház forr pontja ami lehet az egyik no/nc egyik oldala, és az rögzíti a nyáklapra.
Szóval ha egyszerűen a kapcsoló forrasztott kimeneteit zárod (pl egy megfelelő méretű csavarhúzóval), ugyanúgy megtörténik a hangerő állítás.
Hogy hány kivezetése van, és melyiket kell zárni azt a nyák mart réz vonalát visszakövetve könnyű megkeresni.
Ha megvan a szükséges két pont, akár ki is vezethető egy kábellel a burkolatra, netán maga a kapcsoló is cserélhető. Persze ha nem érted teljesen amit írtam, egyszerűbb egy elektronikai szakembernek odaadni javításra.Az rms 10w-ot le se írd máskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Küszöbön az androidos PC-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Suzuki topik
- Battlefield 6
- Avast! Antivirus topic
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)