Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
válasz
PhaetonV10
üzenetére
Az ilyen feltételeknek szerintem a Xiaomi Network Speaker felel meg, de az nem akkus, hanem 220 kell neki. Cserébe annyit megy max hangerőn amennyit akarod és szvsz elég jó basszusa is van elfogadható áron. Nekem van és nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
carl18
addikt
válasz
PhaetonV10
üzenetére
Az a baj egy hangszóró se fog teljes hangerőt 8/10 órát menni. Esetleg veszel egy jobbat, és azon vissza veszed a hangerőt 60/70%-ra.
Mondanám válts XB 40-re de ha a hírek igazad, ugyan akkora az akkuja mint a XB 30-nak.Dockin D fine is csuma hangerőn durván 4 órát megy maximum. Esetleg vadász valami olyanra amiben a kialakítása miatt nagy a hely, aztán házilag bővíted az akkut.
Ez az egy a megoldás a 8/10 óra eléréséhez.
Én nem ismerek olyan hangszórót ami tudja ezt, mindegyik gyártó fél hangerőre írja az üzemidőt.Itt a összehasonlítás XB 30 vs Dockin D fine. Én a House/Dance zenével szoktam, ott kijön a basszus különbség. És Maximum volume, mivel neked ez is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ez az egy a megoldás a 8/10 óra eléréséhez.