Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: 2025, zárás
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
prime_adam
üzenetére
Szerintem alacsony hangerőn van olyan jó a denon. ( sőt van rajta egy jó kis mélykiemelés alacsonyabb hangerőre, így lett hangolva)
Ha nagyobb party hangfalat akarsz akkor inkább a hk.(#5217) SylwerStone
Szerintem sem. Érdemes elmenni 65k ig, hogy igazán jót kapj. Sajnos.
(#5216) gyuri104
Pont ezt kérdezten én is kb 1-2 héttel ezelőtt. Szóval én is ezen agyalok.
Neten néztem pár videót róla ezekből a következőket szűrtem le:Ultra hordozhatóban messze a legjobb. Semmi sincs a közelében. A bose soundlink micro-t alaposan helybenhagyja, a beoplay p2 valamennyire közel van hozzá, de annak sincs esélye.
Ha kettőt szereoba kötsz akkor az már a denon szintje, kivétel a basszus. Ott elvérzik. 2 plus sub, már szépen helybenhagyja a denont. Mondjuk úgy már az ára is jóval magasabb. Ez 3 mas összeállítás körberöhögte a beoplay p6 ot ami 400 dollár tehát kb azon a szinten van árban.Kéne egyet venni először, az jó lenne ultra hordozhatónak.
Egyébként a mini és minirig 2.0 között alig van különbség. Pár külföldi tesztet is elolvastam kb. mindenki el van szállva a hangjától. -
Ati1979
veterán
válasz
prime_adam
üzenetére
Vedd meg bt hangszórót és majd megszokja. Jóhogynem már kazettát. Ezek a CD s rádiók drágák és nem is hordozhatóak. Pénzkidobás.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
prime_adam
üzenetére
elbeszélgetnék vele és megmutatnám a naptárat hogy 2018 van
-
LanyUs
őstag
válasz
prime_adam
üzenetére
Nálam még szépen működik 1 éves. Arra lennék kíváncsi, hogy akiknél kaputtolt frissítgették-e a szoftvert, töltöttek-e róla használat közben eszközöket, magyarán gyepálták-e ezerrel vagy "érintetlenül" csak arra használták amire hivatott.
Amúgy valóban szuper, hogy csak a hátamra akasztom, fel a bringára és oda zúzok vele, ahová szeretnék
Persze, amíg működik 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Bloodborne (PS4)
- Magisk
- Házimozi haladó szinten
- Hyundai, Kia topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként a mini és minirig 2.0 között alig van különbség. Pár külföldi tesztet is elolvastam kb. mindenki el van szállva a hangjától.
Persze, amíg működik