- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Nem volt idom eddig irni. Megvettem a Flip2 -t.
Tolto meg doboz nincsen hozza, csak az USB kabel es a garit is csak a tulaj adja, viszont vegul "csak" 12 volt.
A benyomasok elegge vegyesek.
Neha egesz jo, neha a frasz kerulget tole.
Altalanossagban azert szerintem nincs olyan tiszta hangja, mint amit a tesztekben olvasni / hallani.
Neha tul soknak tunik a magas es keves a mely, neha pedig a mely sok es a magas keves. (A fene sem erti ezt ...)
A basszus az egy erdekes dolog egyebkent:
Azok a frekvenciak, amik a refkex cso hangolasi tartomanyaban vannak valami eszeveszett modon jonnek ki belole. Ugyanakkor a tobbi (a reflex cso hangolasi frekvenciakan kivul esok) inkabb csak "puffognak". Ez foleg akkor teszi erdekesse a hang elmenyt, amikor egy zeneben nagyon sok fajta mely hang van es nemelyik testesen es erosen szol, mig masok erotlenul, amolyan "Szokol" szinten.
Persze ennek is fugg a hangja az elhelyezestol, mint minden ilyen hangszoronak.
Nalam most egy toltessel 3 orat birt csak ki 3 / 4 hangeron, de elkepzelheto, hogy esetleg nem volt teljesen tele az akksija.
Most ugy tunhet, hogy nagyon csalodott vagyok es nem tetszik. Ez azert persze nem igaz, mert orulok, hogy van vegre hangszorom, es azert alapvetoen nem szol olyan rosszul. Csak hat hallottam mar jobbat ...
Es akkor most kezdodik majd a dilemmazas, hogy nem erte volna-e meg "picit" tobbert valami mast venni. (Pl. 16 -ert a Jam Heavy Metal vagy 30 -ert JBL Charge2.) Csak hat ugye azt az olcsobb forma hagszorot kerestem, amivel ar / ertek (minoseg, akkus uzemido, stb.) aranyban jol jarok es kozben nem koltok el ra vagyonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest