Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979
üzenetére
Amúgy az a baj hogy sok hangszóró nincs is magyarba forgalomba, külföldi rendelés van csak.
A másik hogy nekem hogy egy hangszóróról valóban legyen véleményem ahhoz haza környezetbe és kültéren egyaránt szükségem van pár nap tesztre.Igen igazat megvallva én is azért nem akarok nagyobb hangszórót mert valóban komplikált a hordozhatósága.
Azért 2 kilós hangszórót az ember nem visz magával olyan egyszerűen, más felől egy idő utána zavaró tud lenni a cipelése. A T6 még pont határ eset méretre és súlyra, ha a táskába bedobom nem foglal sok helyet és még van benne hely másnak is pakolni. Kevés helyet foglal és nem is nehéz így azért hordozni nem egy rémálom.Igen én is érzek kísértés pár hangszóró után, csak utána meg nem akarok úgy járni hogy az egyik ott porosodik a polcon mert nem használom. Én egy Dockin D fine-t sajnálom magamtól, úgy a hangszóró tetszik meg jó lenne. De az már hangerőre overkill, nem tudnám hol kihasználni a teljesítményét. Már felől 2 KG-t magammal cipelni már kényelmetlen volna.
Még a Tronsmart T6 is sokszor fél hangerőn elégnek bizonyul esetek nagy részébe, fürdőszobába zenét hallgatni az is elég tud lenni.

Amúgy se szeretek több bluetooth hangszórót tartani mert mindig csak az egyiket használom
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vírusirtó topic
- Óra topik
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali mobilos kérdések órája
- BestBuy topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-6GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- Vegyes Retro Nintendo / Sega Játékok
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi