Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhunseeker
tag
válasz
kispusi017 #5482 üzenetére
Szerintem mindkettő remek hangszóró és megéri az árát. Hangban (mind hangerő mind tisztaság terén) egyértelműen a G&P a nyerő, egyszerűen hihetetlen hogy mit hoztak ki egy hifi rendszerhez képest relatíve egész kicsi hangszóróból. Szimplán azért vált számomra feleslegessé, mert a Dockint könnyebb felkapni, szóval szimplán lusta vagyok, és mert egyre többet hallgatok zenét inkább fejhallgatón
A Dockinról szintén annyit tudok mondani, hogy ebben az árban nincs kihívója véleményem szerint, a Jbl Xtreme-nél szerintem jobban szól, azt hallottam már, esetleg a Denon Envaya lehet ellenfele egy fórumtárs szerint, na de az már megint csak 60k. Szóval egyikkel sem jársz rosszul, attól függ hogy mik az igények.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- TP-Link Archer TX50E AX3000 Wifi + BT PCI-E adapter
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest