- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Oké nincs mit !
örülök hogy végül más is hasonlóan látta a helyzetet!
Hát hiába hangos a boombox nagy hangerőn nekem élvezhetetlen volt a hangja.Én nem vagyok semmilyen gyártó bérence, a hangja alapján ítélem meg az adott terméket
Aiwa meg minden igaz elég kemény lesz 110 Decibelt tud magából kiadni, 6 kilós méretéhez képest az elég durva. Egy kisebb partyt le tud vele bonyolítani az ember, azért az nem semmi. Igazi Boombox
Amúgy ilyen hangszórókat úgy a legjobb ha az ember kirpóbálja, nem mindenkinek jön be a hangja.
A Boombox is inkább a JBL Fannoknak szól, azok bármit meg vesznek mindegy mit dob ki a kínai gyártó JBL márkanév alatt.Szerintem akkor ez lesz az első Aiwa az országba
A Soundbook kettő meg már túl nagy és túl nehéz asszem 16 kg körül van a súlya
+ az a 120 decibelt súrolja max hangerőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest