Hirdetés
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispusi017
csendes tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Neked melyiket küldték, mert én is szeretnék egyet, de ha lehet akkor Divoom Voombox Outdoor 2nd generációsat. Valaki esetleg tud egy jó linket, hogy honnan lehetne bestbuy megvásárolni? eBay, amazon, minden játszik....😉
-
Starz561
tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Igen én is ott szeretném/szerettem volna meg vásárolni. De nyaraláshoz kellene az eszköz és jövőhéten már szükség lenne rá. Ezért mondtam le róla. Illetve oluv oldalán a jam határozottam jobban szól mint a divoom és úgy voltam vele hogy talán megérné azt a +2e-t. Meg, gondoltam be kérdezek ide hátha van valakinek a jam-el tapasztalata stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Meggyi001: A kérdés...
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest