Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
BrandonXXV
üzenetére
"Egyik haverom látta/hallotta nálam és megtetszett neki. Ezért kezdett el nézelődni ... "
Mond meg neki, hogy időt, pénzt és energiát spórol, ha abbahagyja (a nézelődést).
Olcsóbban tuti, de még drágábban se igazán fog ilyet (v. jobbat) találni.#20548 fery02
" ... ugyanúgy €80 volt, mint amennyiért most jelenleg a sima Boom-ot adják ... "
Ennyiért szerintem nagyon megérte. Nem véletlen ajánlottam
" ... ha teljesen fel van töltve, ugyanúgy pirosan világít a power gomb ... "
Szerintem csinálj egy teljes "merítést", utána pedig hagyd rajta jó sokáig a töltőn. Csak át kéne annak fehérre váltani. -
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Nekem pont tegnap érkezett meg a SoundCore Boom Plus, tetszetősen néz ki egymás mellett a kettő az Uboom X-el.

Hivatalos Soundcore oldalról rendeltem, amikor nemrég BF kereteiben ugyanúgy €80 volt, mint amennyiért most jelenleg a sima Boom-ot adják, szóval érdemes lehet várni valamennyit, ha jó hangszórót akar az ember, mert nagyon megszerettem ezt a hangszórót is, ahogy próbálgattam (persze valamelyest lemarad az Uboom X-hez képest).
Volt amúgy aggodalmam, mert rendelés után itt is az UPS-től kezdtem kapni infókat, ennek ellenére végül itt a kedves Express One-os srác hozta ki, aki rugalmas is volt, mert meg tudtunk egyezni, hogy másnap hozza ki nekem, mert aznap nem tudtam átvenni.
Ez is Amazon Prime dobozban volt, ami az Uboom X esetében rendben is volt, hiszen az német Amazonról jött, viszont ezt ugye hivatalosan Soundcore oldalról rendeltem.
Kicsit lelombozott, mikor átvettem a csomagot és az egész csomag súlya jóval könnyebb volt, mint az Uboom X csak úgy magában, de végülis hangzásilag teljesen okés ez a hangszóró is tényleg.
Egyelőre csak egy custom EQ-t próbáltam ki valakitől, az nem igazán jött be nekem, jelenleg a gyári Treble preset-el azt mondom elvagyok, de majd még nézelődök további custom EQ-k után is, hátha végül jobban megtetszik majd valakié.
Az pozitív volt, hogy alapból fél töltöttséggel érkezett a hangszóró (az Uboom X-et csutkára lemerülve kaptam meg), viszont lehet az én példányomnak van valami hibája, legalábbis a hangszóró nem jelzi nekem, ha teljesen fel van töltve, ugyanúgy pirosan világít a power gomb, mint töltés alatt (az mindegy, hogy be van-e kapcsolva vagy nincs).
-
bwoay
nagyúr
válasz
BrandonXXV
üzenetére
annyira megtetszett neki a Uboom X, hogy olcsóbban venne valami tök mást
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest